Het is NU aan de mensheid zelf – wat gaan wij kiezen?!?

Ik wil effe iets kwijt – ik deel heel veel info via webpages en allerlei andere platformen, de meeste zelf gemaakt, zijn verzamelingen van kennis en inzichten wat er echt gaande is met de mensheid.

Zelf honderden boeken gelezen, toen kwam Martijn van Staveren op m.n. pad heeft heel zaken erdoor terug herinnert en heel veel inzichten. Toch kwam een moment dat ik niet verder kwam, we bleven steeds leek wel of we aan het wachten waren.

Ik intussen m.b.v. van mijn laatste nieuwe webpage https://galactic-human-journey.orgfree.com/  De Galactische menselijke reis heel veel mensen geholpen mbt contact met andere beschavingen, geweldig om te doen.

Nieuwe info onderzocht van oa Simon Parkes, Alex Collier, Gosia Taygeta, Ashaya Deane, Bob Dean, David Icke, Illena The Star Traveller, Ilona Podhrazska, Janet Oosebaard, Linda Moulton Howe, Pete Peterson, Tony Rodrigues, William Tompkins, Nanco Immanuël, Dutch Matrix, George van Kassel, Elena Danaan, Gorey Goode, Megan Rose.

Zie weblink: https://galactic-human-journey.orgfree.com/#Index%20-Playlists

Maar maar het allemaal omdraait is bewustzijn groei, dat we gaan doorzien wie wij mensen echt zijn en dat alles en alles in dit universum draait om de mensheid.

Alleen leeft de mensheid al eeuwen en eeuwen in een soort gevangenschap zonder dat ze daar vaak echt van bewust zijn, daar kan je wel of niet in verdiepen.

Er wordt heel veel info verspreid via social media’s die bewust niet kloppen of ten delen.

Dat doen ze om je op het verkeerde been te zetten.

Kijk de mensheid staat aan de vooravond om een echte keuze te maken – de grootste keuze het de gehele geschiedenis kiezen bewust voor een goede weg of laten we ons nog steeds leiden door anderen die we denken het beste met ons voor hebben?!?

Het gaat NIET om een gevecht aan te gaan, het gaat erom dat ieder mens echt bewust kiest wat hij of zij wil aan die vooravond staat de mensheid NU

Laatst kocht nieuw het boek van Megan Rose – maar 80 blz – geeft super veel goede info, allemaal info waarop velen zitten te wachten, klinkt gewoon te mooi om echt waar te zijn.

Ik heb haar info aan Gorey Goode groep voorgelegd en geven aan dat het om iets veel groters gaande is.

Het byzondere is dat ook Megan (ze is er zelf zeker van dat ze echt goed bezig is en dat voel ik ook) in haar boek afsluit dat we als mensheid een keuze moeten maken.

Gory deelde 15 nov 2021 een nieuw bericht, staat ook hier op de webpage vertaald met automatische vertaler en zegt in de laatste alinea:

= Op dat moment begonnen de ze elkaar te omhelzen en te vieren en wendden zich toen tot de SSP (Secret Space Program) Alliantieraad en mijzelf en vertelden ons dat hoe eng de dingen op deze tijdlijn ook lijken te gaan, dat alles op koers ligt voor de meest optimale tijdlijn en toekomst voor onze planeet.

Zij zeiden dat de tijdlijn nu voor het eerst aan de mensheid is, en dat de beslissingen die wij nemen voor het eerst onze eigen toekomst zullen bepalen. De Pre-Adamieten (Oud ras) hadden ons op het pad van een negatieve tijdlijn gestuurd na de laatste zonnegebeurtenis, en in de aanloop naar deze tijdlijn zullen we de keuze hebben om weer een negatieve tijdlijncyclus te herhalen of te kiezen voor vrijheid in een positieve tijdlijn.

De Nieuwe Beschermers, de Federatie van Lokale Planeten en de Super Federatie doen hun deel, maar hun acties worden gedicteerd door het pad dat wij kiezen. Zij wachten nu om te zien of wij zullen opstaan en zullen weigeren deel te nemen aan de slavernij van onze huidige beschaving of dat wij zullen bezwijken onder ons eigen trauma en in een andere negatieve cyclus zullen vallen.

Het is NU aan de mensheid zelf – wat gaan wij kiezen?!?

Gaan we voor ons zelf of laten we het afhangen van anderen?!?

Gaat niet om het gevecht het gaat om innerlijk een besluit te nemen, tot hier, ik kies voor het goede en daar ga ik voor, ik leef mijn leven vanuit het goede samen met alle anderen die daarvoor kiezen. Dan als we dan met genoeg mensen zijn zullen we overgaan naar een echte nieuwe wereld in een hogere frequentie waar we weer alles weten, wat we nu vergeten zijn. =

Overzicht van mijn webpages en info die ik deel zie: https://galactic-human-journey.orgfree.com/Rene-Yanadath.html

Vertel hoe jij het ervaart