Hersenspoeling

Er is een oorlog gaande en de bron ervan ligt buiten het zicht. Wat zichtbaar is is de situatie rond de derde letter van ons alfabet en dan nog wat letters en cijfers. Dat wordt gebruikt als gereedschap, en de gepresenteerde oplossing zal zijn doel en gevolgen hebben.
Waar het om gaat is het bewustzijn van de mens. Dat is niet het bijproduct van de hersenen van het lichaam wat wij lijken te zijn. Zoals de wetenschap u wilt laten geloven. Maar dit terzijde.
Om onze gezondheid gaat het al helemaal niet.
Om het maar even kort en bondig te houden wilde ik even het volgende zeggen over de psychologische oorlogsvoering, propaganda zo u wilt, of NLP technieken naar het schijnt, om op slinkse wijze de mening van de mensen te sturen. Bij wie dat lukt (dat lijken er nogal veel te zijn) is een forse kracht gewonnen die zich achter de politici scharen die zij gekozen hebben om over hen te regeren, en om hen te vertellen hoe het zit.
Deze zullen het werk oppakken en dat deel van de bevolking dat van hun grondrecht gebruik wil maken om zelf te kiezen, verwijten( en erger) dat de langdurige aanwezigheid van de ziekte en al de beperkingen die worden opgelegd door hen komt. Dit is wat er nu gebeurt.

Er zijn mensen die van hun grondrecht gebruik maken om zich niet te laten vaccineren. Bijvoorbeeld omdat zij zichzelf hebben geïnformeerd over hoe vele artsen en deskundigen (wat betreft virussen) er over denken. Omdat zij, gezien de cijfers en de informatie die doodgezwegen wordt door regeringen en de algemeen geconsumeerde media, een onderbouwde beslissing nemen en vertrouwen op hun reeds aanwezige afweersysteem. En mocht het erg pittig worden, zorgen dat ze toegang hebben tot de uit de praktijk bewezen werkzame behandelmethoden. Behandelmethoden die niet worden erkend en toegepast in ziekenhuizen, of het stadium daar voor. Ondanks bewijzen uit de praktijk die de werkzaamheid laten zien. Het gaat de overheden klaarblijkelijk om vaccinatie en niet om genezing of gezondheid van de bevolking.

Nu dan hoe VVD en D66 aan deze mindcontrole doen, deze oorlogsvoering in de praktijk uitvoeren. Uit het nieuws (de debatten in de 2e kamer) van vandaag, 19-11-2021:

VVD: “Het is niet niks (2G uitbreiding/invoering), dat zien wij ook, maar het nog langer en verder beperken van de mensen die de VERANTWOORDELIJKHEID voor zichzelf EN ONZE SAMENLEVING hebben genomen vind de VVD erger en ONREDELIJK.”

Oftewel: Neem je geen vaccinatie (om wat voor reden dan ook) dan ben je een egoïst en onverantwoordelijk bezig. En omdat je niet mee werkt, niet doet wat wij willen, sluiten we jou buiten en de rest van de bevolking laten we tegen jou keren. En ook: vaccinatie is de enige oplossing. Mensen die gezond leven, die vertrouwen op hun immuunsysteem en onderzoek hebben gedaan wat hun gezondheid versterkt en bescherm tegen dit virus, die hebben geen verantwoordelijkheid genomen, die zijn onverantwoordelijk.

D66: ” Het is een noodgreep voor het moment dat we moeten kiezen tussen sluitingen voor iedereen of een tijdelijke beperking voor degenen die onvoldoende beschermd zijn.”

Je hoort het, dat immuunsysteem van ons is een lachertje. We doen het eigenlijk ook voor de ongevaccineerden, al die beperkingen, zodat ze niet niet ziek worden en we dit virus (samen!) verslaan, want ja hoor, dat doe je met virussen, oorlog voeren. En met oorlog kan je geld verdienen en mensen onderdrukken.

Dit gaat niet om onze gezondheid.

https://jortus.wordpress.com

Vertel hoe jij het ervaart