schilderij van planeet Aarde

Laat Gaia door je heen stromen

(door Linda Beekelaar)

Vorig jaar in maart, toen ik midden in de nacht bij het vuur in onze tipi zat, stelde ik een vraag aan planeet Aarde die ik NU graag nog eens wil delen.

Ik vroeg: “Wat kunnen we nú voor je doen?”
Ze antwoordde: “Er ZIJN… GEWOON ZIJN… Bewust aanwezig ZIJN. Veel ín de natuur en met heel je Hart aanwezig zijn.
Verbonden met het goud in jezelf en het gouden levensveld van én met alle Hartskracht wezens op Aarde. Hou dit bewustzijnsveld ‘open en actief’ als Heelheidswezen. Dan blijft dit veld leven en krachtig aanwezig op de Aarde en in dit Universum.
Ontsteekbaar, aanraakbaar en voelbaar voor iedereen. Hou dit veld levend door er ín AANWEZIG TE ZIJN!”

BEKRACHTIGING VOOR GAIA ÉN VOOR JEZELF:

Je kan rustig en ontspannen gaan zitten of liggen op de grond (bij voorkeur in de natuur)

✨ Breng eerst je brein tot rust door een minuut of twee (of meer) in het centrum van je hoofd aanwezig te blijven. Hiermee kom je op een snelle manier in een meditatieve staat (Theta) en wordt je hoofd rustig.

✨ Voel je dan op jouw manier verbonden met de aarde: met de natuur, de planten, bomen en bloemen, de dieren op de grond, in het water en in de lucht, de kristallen, stenen en bergen, de rivieren, meren en zeeën, de wind, wolken en de lucht, de zon en de sterren….

✨ Breng dan je aandacht naar je hart. Verbind je met je hart en stel je voor dat je hele hart zich vult met goud. Met elke rustige diepe in- en uitademing voel je dit goud door heel je lichaam stromen. Je bent bewust aanwezig ín je lichaam. En je voelt het goud ook vanuit jou naar buiten stromen.

✨ Dan verbind je je met het gouden veld over de Aarde en in de natuur. Het Heelheidsveld van Oorspronkelijke Kracht. Waar we allemaal mee verbonden zijn. Het Levensveld.

✨ Open je dan voor Gaia. Laat alle beelden, gevoelens en herinneringen die jij ín je draagt van Gaia maar in je opkomen en door heen stromen dit gouden veld in. Op elke aandachtige ademhaling adem je dit in via je hart, en ook weer via je hart uit deze werkelijkheid in.
Doe dit zolang als dat goed voelt voor jou. Blijf heel helder, autonoom aanwezig ín jezelf. Je doet dit helemaal vanuit jouw Eigen Innerlijke Kracht.

En als het voor jou genoeg is, dan open je je ogen….
Je hoeft nergens van terug te komen, want je was hier al die tijd al ❤

Art: ‘Blauwe Parel’ – gemaakt door Linda Beekelaar