Nieuw Aards Thuis gezocht voor mooi kattenwezen

Lieve allemaal,

IMG_7597.JPG

Mijn naam is Queeny, ik ben een mooi kattenwezen van 2,5 jaar oud.

Ik ben lief, zelfstandig, ondernemend en ook slim.

Op dit moment woon ik bij een lieve huisgenoot die veel van me houdt en ook veel voor mij doet om mij een fijn leven te geven.

Dit huidige thuis is tegelijkertijd ook in een woonwijk, waar ik me niet vrij genoeg voel om mijzelf expressie te geven zonder dat anderen zich daar (blijkbaar) door ‘verstoord’ voelen.

(ik wil lekker rond struinen en één en ander observeren en onderzoeken, en muisjes vangen).

Ik zou heel graag op een Aardse Thuis plek willen wonen en leven in een buitengebied, waar ik me Samen voel met huisgenoot/huisgenoten, en waar ik heerlijk buiten kan zijn in de natuur.

Een weg in de nabije omgeving waar 50 km/uur gereden wordt, ben ik gewend. Ik ben voorzichtig.

Een weg in de buurt waar 80 km/uur gereden kan worden ben ik niet gewend.

In het SamenZijn met anderen kan ik binnenshuis lekker op mijzelf zijn (op een fijn plekje liggen), 

of spelen, of soms op schoot bij een huisgenoot liggen. Vooral als diegene bewust is van haar/zijn hartskracht en zich dan op mij afstemt. Daar kan ik echt van genieten.

Ik lijk misschien een stoere (ex) kater en dat ben ik deels ook. Verder ben ik een gevoelig wezen, wat makkelijk gevoelens (rustig en onrustig) van anderen oppikt. Soms kan ik daar last van hebben. Daarom voelt ruimte om mij heen (natuur) ook belangrijk, zodat ik die energie van anderen kan ontladen.

Mijn naam Queeny heb ik zelf gekozen, omdat ik me – naast mijn andere kwaliteiten – ook onzijdig en koninklijk voel.

Het is – gezien mijn eerdere verleden waarin ik niet altijd even fijn behandeld geweest ben – belangrijk voor me dat ik zelf kan beslissen waar ik wil zijn (binnen of buiten, in de buurt bij mensen of even op mijzelf). Verder kom ik uit mijzelf naar mijn mensen toe, als ik geaaid wil worden of iets nodig heb. Dus ook daarin vind ik het fijn om zelf te kunnen kiezen. 

Om die reden kan ik ook geen bandje om mijn nek dragen.

Het is goed mogelijk dat dit thema in de loop van mijn leven rustiger zal worden wanneer ik me meer op mijn gemak voel.

Verder voelt het heel natuurlijk aan om energetisch/telepathisch te communiceren met mijn huisgenoten. Net zoals de Oorspronkelijke Mens dat deed, en doet.

En hardop communiceren kan natuurlijk ook …. dat is ook prima.

Voelt het passend voor je om mij in je Aardse Thuis op een respectvolle en liefdevolle manier een plekje te geven, laat het me dan (via mijn huisgenoot) weten.

Die is bereikbaar via 06 – 57.125.470 (graag tussen 17.00 en 18.00 uur).

Buiten op schuur van de buurvrouw; zomer 2020.JPG

DSCN9731.JPG