Ruimtereizen 3- Kristalwereld

© Trudy Maassen: Ruimtereizen voor iedereen

Deel 3: Kristalwereld

Ervaring: ergens in de zomer van 2006
Herschreven: herfst 2020

Inleiding:

Zie deel 1

Kristallen bestaan uit vele vormen en kleuren. 

Ze zijn als mini kristallen in technologische apparatuur aanwezig. Silicon Valley = vallei van siliconen, silicium, kiezel. Dat komt voor in zand, kwarts, amethist, agaat en ander gesteente. Silicium een van de meest voorkomende element op aarde. Silicium is verantwoordelijk voor een ruim een kwart van het gewicht van de aardkorst. Het aardegrid bestaat uit kristallen. Water bestaat uit kristalmoleculen die resoneren op 432Hz. Wij zijn ongeveer 75% water. Er zitten mini kristallen in onze hersenen. Contact met de levende energie van kristallen versterkt ons innerlijk bewustzijn. Net zoals levend, kristallijn water belangrijk is.

Now why do we want to drink spring water?
 Because it is living liquid crystalline water. It’s also stored under the earth and has not been inundated with toxins from our industrial society. Plus it holds a healthy living memory for life.  
Does water have memory? Just like a computer holds memory so does water.
Computers store and transmit information on silicone crystals. Crystals which are basically sand in formation and so can hold memory. Well crystalline water or structured water is in-formation and so can also store and transmit information. https://www.structuredwaterunit.com/articles/structuredwater/crystalline-water

X-rays indicate that water can behave like a liquid crystal

https://www.sciencedaily.com/releases/2020/08/200811120114.htm

Calcite microcrystals in the pineal gland of the human brain: first physical and chemical studies
Simon Baconnier 1Sidney B LangMaria PolomskaBozena HilczerGarry BerkovicGuilia Meshulam

Abstract

A new form of biomineralization has been studied in the pineal gland of the human brain. It consists of small crystals that are less than 20 microm in length and that are completely distinct from the often observed mulberry-type hydroxyapatite concretions.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12224052/#:~:text=Abstract,observed%20mulberry%2Dtype%20hydroxyapatite%20concretions.

Quote:

– ‘Kleur is de plaats waar onze hersenen en het universum samenkomen’
Paul Cézanne, Franse impressionist (1839 – 1906). 

Crystal Ball-Photography, Ball, Lights, Colorful, Magic

Crystal Ball
user:Alexas_Fotos (gratis plaatje voor internet, met dank)

Kristalwereld

Een fijne violette gloed raakt mijn derde oog, rechtstreeks door naar de pijnappelklier. Dit hersendeeltje heeft dezelfde lichtcellen als de ogen. Dit mini orgaan is het centrum van ons ware wezen. De vonk doet geen pijn maar de onbekende impact van de Amethist-glorie laat het lichaam heftig trillen op de benen. Als nawerking. Nauwelijks van deze ongewone krachtboost bekomen, of beroeren diverse groene golven het hartcentrum. Met de geluidsfrequentie van 432 Hertz. Hetgeen het oorspronkelijke trillingsgetal van het watermolecuul is. Wij mensen bestaan uit ongeveer 70 % water. Het pepmiddel van dit metershoge Smaragd is onbeschrijfelijk en gaat dwars door emotionele blokkades heen. Een vreemd gevoel. 

De rijke kleurscharkeringen van Reuze Kristallen zijn onbekend op aarde. Denk aan vuurwerk, zonder lawaai, stank of milieuvervuiling. Ze zijn rustig en tegelijkertijd intensiever en gevarieerder. 

Een koperen lichtfaser. De buik wordt gloeiend warm. 
– Help, dat is te heet. Snel worden verkoelende handen op mijn lichaam gehouden. Het nare gevoel is in een fractie van een seconde weg. 
– Gezellig idee van je hoor. Verzin eens wat anders, dit is best heftig, fluister ik tegen het buitenaardse zusje Doriëlle, om het werk van de levende Kristallen niet te verstoren.
 – Ik zal ze even zeggen het frequentieniveau te verlagen.

Dit telepathische bericht komt blijkbaar aan. De cyaan, magenta en violetblauwe schijnsels, die misschien niet eens exact die kleuren hebben, strelen zachtjes het menselijke lichaam. De gigantische Rhodochrosiet, de reuze Robijn en machtige Siberiet hadden goed geluisterd. Hun doel is immers om te helpen. Niet om ongemak te veroorzaken. Het is nauwelijks onderzocht hoe aardse mensen op hun vitaliteit reageren. Uit het simpele feit dat wij zelden op deze wereld komen. Na de aparte sensaties voelt mijn fysieke omhulsel zich opener en rustiger worden. Kilo’s stress verdwijnen.

– Het lijkt alsof er eeuwen negatieve ballast uit het lijf is weg gelaserd. 

– De fysieke hindernissen, ontstaan door akelige gebeurtenissen hebben zij iets verminderd. Eerlijk gezegd hadden wij gedacht dat je inmiddels sterk genoeg zou zijn voor deze fantastische ervaring vanwege de vele bewustzijnstrainingen.
– Jammer, een menselijk lichaam is blijkbaar nog te log voor deze ultra fijne energie. Maar ik ben jullie wel dankbaar Kristalwezens, want uiteindelijk was het een heel mooie belevenis.
– De behandeling is nu compleet, zegt Doriëlle in de gedachten van het mensenzusje. – Zullen we even rondwandelen?

De twee verschillende familieleden lopen langs vele machtige Kristalwezens op. Hun iriserende vermogens op ruststand gezet. De taal van hun innerlijke muziektonen trilleren zachtjes als harpen in de ioniserende lucht. Klanken die aangenaam het gehoor beroeren. Andere levende wezens wonen niet op deze wereld. Er is nog geen grassprietje te bekennen. Geen bloemen, geen insecten, geen dieren, geen mensen. Enkel en alleen polymorfe en kakelbonte Mineralen. Zij vertonen duizenden variaties van dendrieten, calcieten, batholieten en kwartsieten. Levensvormen die wij niet kennen. Hun groei en ontwikkeling ontstaat uit het levensveld van de Azuriet-Malachieten, Bronzieten en Pyrieten bodems van hun planeet.  De Wezens zijn samen gegroepeerd in aggregaten tot dorpen. Onze menselijke voeten voelen de zachte levendigheid van glimmend groenblauw gelardeerd met brons en klatergoud. Wij arriveren bij een metershoge Indigoliet. 

Hij vertelt met lumineuze stem:
– Alle Kristalwezens zijn blij dat jullie zijn gekomen. Want samen kunnen wij laten zien dat overal levenskracht in ontelbare vormen bestaat.

Ik herinner me slechts een kort stukje van de ruimtereis. Dit keer was mijn lichaam bijna bewusteloos door de hoge snelheid. Gelukkig is dat niet altijd zo. Wel jammer dat soms de gezamenlijke maaltijden aan boord van de ruimteshuttle gemist worden. Die zijn altijd gezellig door de humor van de vrienden. Het voedsel is vegan, copieus en licht tegelijk. Met een subtiel natuurlijk aroma van de planten en kruiden. Gelukkig werd ik wakker, ruim voor de landing en was er voldoende tijd om lekker te smikkelen. De aankomst op de dynamische schitteringen van deze planeet was voor mijn ogen best te doen, wat eigenlijk bijzonder is. Want deze sterke lichtbron is voor ons fysieke gestel ongewoon. Maar medereizigers hadden de aardse mens ondersteund via speciale waarnemingen. Fijn.

Indi-Go-Liet spreekt verder.
– Wij zijn verbonden met het kristalgrid van de oorspronkelijke aarde en die van andere planeten. Wij ondersteunen jullie subtiel. Op afstand. Het is mede ons werk dat er een stijgende belangstelling voor gemmen en gesteente is ontstaan. Onze subtiele geneeskrachten worden herontdekt.

– Helaas plunderen geldgierige criminelen de bodems om de laatste beetjes edelstenen te exploiteren en te verkopen voor hun vette winsten. Het is meer dan schandalig hoe slavenarbeiders in diamantmijnen moeten zwoegen. Diamonds are forever destructive. Weiger die statusrommel te dragen. Sowieso. Wie bepaalt of iets mode is? Enorme arealen goede grond of mooie bossen worden vernietigd om die laatste paar delfstoffen en mineralen er uit te stelen. Vooral voor de krankzinnige productie van die stomme smartphones en andere domhoud-technologie. Roofmoord van de aarde.

– Ik was al gewaarschuwd dat jij gepassioneerd kunt reageren. 
– Ja maar, de ellende moet stoppen. Ik voel me diep betrokken bij menselijke narigheden en de natuurdestructie overal. Bovendien voel ik me meer Italiaans, dan saai, kleurloos Nederlands.
– Situaties veranderen. Door jullie mensen zelf. Je kreeg de uitnodiging op deze exo-planeet te komen om extra energie van ons te ontvangen. 
– Dank je wel Indi-Go-Liet. Het was heel speciaal.
– Ieder wezen doet er toe. Wij willen net als jij en onze vrienden, dat alles goed komt voor de mensheid en de planeet.
– Dan is er nog veel te doen. Ik kan een lange lijst opnoemen.
– Wij vormen deel van grote buitenaardse allianties die mee willen werken. Dat kost ze ook veel inspanning. Groepen aardse mensen doen hun best om open te staan voor contact. Het is hoogste tijd dat dit mogelijk is. Noodzakelijke aspecten kunnen veranderen. Als je wilt, blijf op aarde vaker met kristallen en gesteente verbinden. Dan voel je ons.

– Dank je voor de bemoedigende woorden. Dat is aardig.
De terugreis valt niet na te vertellen. Diepe slaap. Op aarde openen de ogen met een licht-geknipper op het netvlies. Een groet uit de Kristalwereld?

Vertel hoe jij het ervaart