Ik ben hier… in helder bewustzijn

Mmm… wat is het hier fijn!

☀️ Zon, zachte wind, blauwe lucht met zwaluwen en wolken die af en toe kort en zacht wat druppels loslaten.
🐝 Een klein bijtje op mijn hand die nieuwsgierig komt kennismaken.

Ik VOEL de zonnestralen me verwarmen, de zuurstofrijke lucht langs mijn neusvleugels mijn longen binnengaan, het zachte zand onder mijn blote voeten🦶, de ritselende blaadjes aan de bomen 🍂 klinken als zachte golven van de zee.
🦗 Krekeltjes in het gras en een prachtig, groot heideveld als uitzicht…
zucht…

Genietend zit ik op dit bankje.Rusten, landen, verbinden met al die velden die voor het menselijke oog niet zichtbaar zijn.Zak ik in mijn hart en kom steeds dieper in hartsfrequentie…💖

✨ Velden van informatie, kleuren en beelden gaan open.Galactische vrienden die zich aan me tonen… Korte fragmenten van bijzondere ‘andere’ gezichten. Korte sensaties en gevoelens stromen door me heen. Alles laat ik door me heenstromen. We gaan leren elkaar te vinden en te communiceren, want we weten van elkaar dat we er ZIJN. ✨💎✨

Ik voel diepe verbinding en liefde en dan… gaat er een kleine bij op mijn pen zitten 🐝…vallen er een paar druppels naar beneden, vanuit de lucht en over mijn wangen…

IK BEN HIER… in HELDER BEWUSTZIJN


19 september 2020
Linda Beekelaar

Vertel hoe jij het ervaart