Waar staan wij om ontmoeting aan te gaan?

(door Johanny) 21 – 12 – 2012  wiskundige geometrie van de Blauwe Nacht. Jij draagt het bewustzijn in je blauwdruk over deze situatie al voor je naar deze aarde Gaia kwam en dit weten is nog steeds in je bewustzijn aanwezig


2022 start ook met de Maya zegel van de Blauwe Nacht. Heeft dit in het nu een bijzonder betekenis.

Martijn schreef op zijn site over contact:

Martijn van Staveren: Rechtstreeks contact krijgen en onderhouden met intelligente beschavingen, anders dan de Aardse Mens, is sterk afhankelijk van onze wil om buiten de aangeleerde kaders te durven navigeren. En dit rechtstreekse contact is onherroepelijk onderweg, wat de directe aanleiding is van de mondiale noodtoestand. (!)

Hoewel de complottheorieën welig tieren, is het verbinden van ons Koninklijke BewustZijn met dit grootse onderwerp een opdracht voor ons allemaal. Er zijn krachten die dit niet appreciëren, zij willen de algehele leiding behouden (die ze niet hebben) in het openen van dit wereldonderwerp. Deze krachten zullen gaan aanvaarden dat Wij er Zijn.” ( https://www.martijnvanstaveren.nl/activiteiten/bewustzijnsverruiming-2-2.html)

En dit is wat mij diep raakte in de laatste deel van de Taskforce dag op 4 dec 2021. Hierbij mijn aantekeningen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oorspronkelijk bewustzijn staat altijd weer op.

Herstel van contact met allianties.

Trans-missie codes in beweging gezet door waarneming door goede krachten.

Transmissie door niet hierin te kunnen communiceren / Dom ge-transmissied door superintelligente krachten. In evolutieprocessen van vastgelopen projecten, daar gaat uiteindelijk contact komen. Dit is onze situatie multidimensionale sterrenrassen zijn hierbij betrokken. Dit is het moment waar wij Nu in zitten, wat wordt genoemd de Blauwe Nacht. Zo genoemd tot in een configuratie van wiskundige geometrie in de Maya. Dit is de periode van 21 -12 – 2012 ..Wij zitten in een evolutieproces waarin wij contact gaan leggen met de bewoners van buiten de horizon van deze aarde, die binnen de horizon van deze aarde zouden kunnen gaan komen. Dit moment, de Blauwe Nacht zijn trillingsvelden van de aarde die in deze trilling frequentie komt, waar een moment van oorzaak en gevolg helemaal opengelegd wordt, dat er geen tijdlijn meer functioneert Ook als deze tijdlijn bestuurd wordt door, zeg maar, een negatieve kracht.

Dat deze configuratie van 21-12 -2012 zo krachtig is geconfigureerd door de ontwerpers dat er geen enkele tijdlijn meer werkt ook geen controle tijdlijn. Dus alles kan weer gaan gebeuren en dat heeft te maken met het opnieuw contact leggen. Dus in transmissie komen met andere intelligenties. Het voelt dat wij tegen een soort einde aan zitten: er is iets in een bepaald niveau – in een bepaald level   – wat er nodig is om een extra, ja, iets anders te gaan starten? Wij moeten zeggen als mensen van deze aarde en het lichaam behoort hierbij – eigenlijk van in een soort van, uhm: Wij zijn klaar met het oude intelligentie gedeelte. Wij kunnen eigenlijk niet verder denken. Dit vind ik eigenlijk zo leuk –wauw. Wij zitten in deze tijd maar kunnen het eigenlijk niet bedenken.

Je kunt zoveel engelen en buitenaardse rassen opzoeken. Je kunt nog zoveel doen maar het feit blijft dat met de huidige mogelijkheden ja, je kunt een nieuw geld en een nieuw energiesysteem krijgen, maar het blijft allemaal binnen hetzelfde systeem. Het is zo leuk. Maar dan is er dus een noodzaak om daar doorheen te breken. Er zijn verschillende transmissies voor iedereen.

ER is iets in beweging die de mensheid iets wil laten worden, naar het volgende niveau onder de vleugels van die kracht. Dat zijn dezelfde intelligentie die deze crisis, als het ware, orkestreren. Om het gedachtegoed van andere mensen onder de knoppen van angst van nieuwe oplossingen te voorzien. Zodat je in transmissie ontvangt wat nog steeds niet van jeZelf is, maar eigenlijk iets is van die groep.

Dat is wat je nu dan ook ziet.


En het 2e is wat je ziet dat er mensen zijn die in zichzelf terug keren.

Die stappen maken allemaal op eigen manier en echt kunnen voelen dat je je kunt losmaken, Van Alles Echt alles je kunt Nu gewoon naar buiten lopen door de regendruppels daar kun je doorheen lopen en je bent Los van Alles, Alles en iedereen en er is helemaal Niemand die binnendringt Helemaal schoon Helemaal jeZelf. Je kunt voelen verder is er niks. Helemaal schoon. En mensen die kiezen daarin binnen te gaan –eigen gevoelens te laten spreken. Die mensen die zijn dus in staat om te beseffen dat wij de weg gaan waar zij in leven, wel een Transmissie nodig heeft. Maar wat voor Transmissie? Er zijn krachten, intelligenties, Bron intelligentie, zeer liefdevolle, zeer betrokken en niet Mis te verstane allianties zijn om ons heen aanwezig en in ons aanwezig door de ruimte en tijd heen. Aanwezig om als het startsein wordt gegeven vanuit de bevolking van Gaia die de Bron in zich kunnen voelen Die Hier Zijn.

Om daar transmissies te laten ontstaan. Waardoor je door Quantum waarneming over en weer iets voelt gaan resoneren wat eigenlijk gaat door 2 dingen:

1 Jij bent de bewaker van je eigen Bron Zuiverheid en Openheid. En ook Echt je Zelf kunnen voelen.  

En 2 – doordat die FREQUENTIE er is, de Bron kracht, daardoor kan de observatie van anderen in Transmissie gezet worden. En kan in je lichaam aangaan. En dan komt er een deel van buiten. Maar het allerbelangrijkste is, het komt van binnenuit, want dit kan alleen als je het echt kunt Communiceren. Dit is alleen mogelijk als je echt kunt communiceren. En echte communicatie is er alleen maar echt communiceren als je jeZelf in alles wat je zegt en alles wat je voelt, Bent.


En dat is wat er aan de hand is De gordijnen zijn als het ware dichtgetrokken met covid verhaal. Er is een enorme macht op gestaan met een transmissie code om iedereen te laten denken dat en ook om onderwerpen te laten denken. Je houdt je er niet mee bezig, bent er los van. Deze transmissie is zo sterk, sijpelt overal doorheen. Overal doorheen. Toch in jeZelf staan. Wat er nodig is, is in de periode waarin wij nu leven van aardse mensen dat wij weten dat de zeer krachtige, zeer liefdevolle oprechte coalities, groepen vanuit de bron wereld. Rechtstreeks contact met mensen van deze wereld die hier niet vandaan komen want je komt hier niet vandaan, Je Bent hier geland, dat er rechtstreeks contact wordt bewerkstelligd. Rechtstreeks En dat dit rechtstreekse contact zeg maar in deze 3d werkelijkheid Zien plaatsvinden waardoor die transmissie Broncodes Transmissie van intelligentie krachten over en weer in het lichaam ook in het veld komen. Want dit is Quantum Mechanica. Het gaat erom dat er ontmoetingen gaan komen die niet meer een op een of een op vier zijn.

Maar ontmoetingen gaan komen van 400 en waar 5000 of 30 tegen 80 gaan komen. Het gaat erom dat er echt open contact, communicatie feit is, fysiek komt in deze werkelijkheid Hier. Tussen ons koninklijk bewustzijn binnenin dit lijf en ander intelligenties en hun koninklijk bewustzijn zich presenteren. Nu is er iets geks aan de hand. Je kunt je afvragen, waarom dit nog nooit eerder is gebeurd?

Punt 1 Doordat het evolutionair gebonden is aan het bewustzijn van de aarde ,van wie wij zijn, dat is logica Ook nog nooit eerder gebeurt omdat er nog een algemene visie operationeel was .Er waren wel mensen die dit doorzien hebben  maar de meest operationele visie was en is nog steeds opeen bepaald manier zo Dat Jij Nooit Degene zou  kunnen zijn die dat contact Bewerkstelligd.

Moment van stilte en rust  (54-08)

Wij zijn een team. Wij dragen de kracht om met bronkracht die zichzelf kenbaar maken Wij hebben deze situatie gezien /waargenomen voordat wij hierheen kwamen. Dit draag je in je de blauwdruk van je bewustzijn. Je weet dat je het inlevingsvermogen-bewustzijn draagt.

   dit te ontvangen door je grote Inlevingsvermogen daardoor kun je anderen voelen en trillingsvelden kunt ontvangen .

Het is een onderdeel van de evolutie. Nu in de situatie van harde lockdown transmissie gekomen. Dit is de blauwe nacht. Niets is onoplosbaar door coöperatie met Andere Bron intelligentie, je moet coöpereren met mensen die uit koninkrijken komen.  

De machthebbers weten dit, Dit weten de kracht van de Schepper. En weten de kracht van Transmissie Alles doen ze om te voorkomen dat de Mens dat contact kan gaan leggen.


Dit Contact Vindt Alleen plaats Via jou.

Niet via instituties maar via de Gaia-werkvloer, Gaia-betrokken mensen, Los van hebzucht, verrijkingstechnieken – ontbloot. Openen: dat ben ik, dat is het.

Covid is het antwoord op deze transmissie mogelijkheid situatie.


Heb je er ooit over nagedacht dat jij het bent die de complete verandering in beweging zet? Alles wat daarvan afwijkt is matrix. Wij spreken van het Christus-Hart – De Christ Force –Voelende krachten bereid om te Communiceren.

Gebaseerd op vrije wil als diplomaten voor deze wereld. Denken op basis van het gevoel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 januari 2022 – nieuwjaarsdag – is er een stand van het Dreamspell Blauwe Nacht, toon 6, wat betekent dit voor ons… Betekent dit iets voor ons Bronwenzens in het licht zoals Martijn over de blauwe nacht sprak? Nu 9  jaar later hadden wij de 21-12- 21  de zonnewende.   Begin 2022 is er een Blauwe nacht  die ook een frequentie  afgeeft naar  het jaar 2022 waardoor communicatie kan plaatsvinden van  echte fysieke communicatie .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fragment over Blue Night van de site https://resonanttruth.com/blue-night-tribe/

De glyph van Blue Night toont gordijnen die openen naar een haard, de ingang van een heilige schuilplaats. Kolen branden en kegelvormige hoorns draaien naar binnen om de instroom van spirituele communicatie te tonen. We ontvangen informatie van de goddelijke rijken via ons derde oog, onze kruinchakra, en laten het het vuur van ons hart voeden. Net als bij de zeer vergelijkbare Blue Monkey-glyph, wordt Blue Night  bijna uitsluitend beïnvloed door innerlijk luisteren en vrije verbeelding van andere bestaansniveaus. Blue Night viert intuïtie, hoe we ons kunnen afstemmen op de grootsheid van de onzichtbare wereld en deze onze beweging door deze planetaire realiteit kunnen laten leiden en ten goede komen. (verder lezen https://resonanttruth.com/blue-night-tribe/, in het Engels)

Wij zijn scheppers die de toekomst Dromen. Samen met en in feitelijke fysieke communicatie open.

(

Vertel hoe jij het ervaartReactie annuleren