Zie, Kijk..

In de ‘brongenoten’ groepen ligt de focus enorm op de buitenaardsen en onze missie die komen gaat. Helemaal goed want het is een mooie voorbereiding voor wat komen gaat. 
Echter moet hierbij niet vergeten worden dat zich in deze realiteit al zaken voordoen die laten zien dat de ontbloting van bewustzijn al gaande of aanstaande is. 
Misschien nog niet in de juiste perceptie of misschien lijkt het klein of nietszeggend. Maar besef dat ook kleine signaaltjes grote kringen in het quantumveld teweeg brengen omdat het de vonk raakt die in iedereen aanwezig is.
Zo zag ik de afgelopen dagen 3 mooie dingen voorbij komen.

Ik heb iemand gedood

Ik kijk, waarschijnlijk als 1 van de weinigen, gewoon tv. Bewust. En ik zie vaak dingen die ik vanuit het grotere perspectief waarneem waardoor ik bewegingen zie.
Zo zag ik gisteren de eerste aflevering van de serie “Ik heb iemand gedood”. Een serie waarin Filemon Wesselink mensen interviewt die een moord hebben gepleegd.
Deze mensen worden (in deze realiteit) afgeschilderd als monsters. Filemon gaat met ze in gesprek waarin duidelijk wordt wat er werkelijk heeft gespeeld en wat er aan vooraf ging voordat ze tot deze daad kwamen.
Bij mijzelf merk ik dat de framing van “een moordenaar is per definitie een monster” al was verdwenen. Ik kon de mens achter de daad zien, zag de daad los van de mens. Wat overigens niet wil zeggen dat ik de daad goedkeur.
Ik zie en voel dat deze beweging een breder gevolg kan hebben qua perspectief. Er kan meer begrip komen voor mensen die tot zo’n daad komen. Er kan neutraal naar gekeken worden.
Dit zie ik als een signaal van de ontbloting van bewustzijn. Want bewustzijn oordeelt niet. 
https://www.gids.tv/video/387301/ik-heb-iemand-gedood-aflevering-1-gemist-bekijk-hier-de-hele-uitzending

Ben ik hier alleen?

Zo ook zag ik afgelopen week bij Op1 dat Georgina Verbaan aan tafel schoof en haar visie deeldde over buitenaards leven. Zij start 4 november aanstaande met een 6 delige serie over buitenaards leven waarin ze, zowel in Nederland als daarbuiten, in gesprek gaat met mensen die daar al jaren onderzoek naar doen.
Of het vanuit het juiste perspectief is betwijfel ik, maar dat is niet erg. Het feit is dat er beweging is en het daarddoor een algemeen aanvaard gegeven wordt voor het grotere publiek en het daardoor een bespreekbaar onderwerp wordt en de visie hierover verbreed kan worden.
https://www.ntr.nl/Ben-ik-hier-alleen/480

Maarten van Roozendaal

Maarten van Roozendaal. De naam had ik ooit weleens voorbij zien komen, maar dat was het dan ook. Nooit geweten wie dat nou eigenlijk was en wat hij deed, totdat ik gisteren ergens was waar de tv aan stond en er een documentaire te zien was over de 8 jaar geleden overleden Maarten.
Zijn scherpe observende vermogen trok direct mijn aandacht. Ook kan ik niet ontkennen dat ik het een zeer charismatische man vond. Wat jammer dat hij niet meer hier is want hoe zou hij de huidige tijd hebben waargenomen?
Het was een man die voor zijn lichaam behoorlijk destructief was. Hij dronk veel en rookte de ene na de andere sigaret. Wat mij ook direct liet zien dat een ongezond leven niet gelijk staat aan onbewust zijn. Dus dat gegeven kan ook de prullenbak in.
https://www.npostart.nl/het-uur-van-de-wolf/27-10-2021/VPWON_1297491