kosmische doelen

Onze kosmische doelen 

Die kosmische doelen die verscholen liggen in ons, en daar heb ik het in Frankrijk ook even over gehad en dat is ook een voorbode van het open trekken van de kosmische doelen die in jou verscholen liggen. 
Dat open trekken kan niemand voor je doen, alleen jij. 
Die kosmische doelen worden hier in deze wereld gemaskeerd op een uiterst slimme en intelligente manier. Want die kosmische doelen die wij in ons dragen,  die dragen wij op bepaalde plekken in ons bewustzijn, passend bij de missie waar we heen gaan. 

Dat is een heel uitgezoek, een heel doorvoelen, daar kan ik nu niet op ingaan want het is niet passend in woorden te krijgen nu. (Later zal ik daar eens gaan over uitweiden en verdiepen, maar dat zijn ook hele diepe voelsessies, want het gaat voorbij de mind. De mind kan dit niet meer bevatten) 
Maar passend bij de wereld waar je naar toe gaat (in dit geval de aarde), passend bij hoe dat veld zich gedraagt en of het wel of niet reageert, wat de codes zijn en de programmeringen van de universa en werkelijkheden; dus passend bij de wereld waar je heen gaat, sla jij jouw kosmische doelen op in jezelf op bepaalde plekken, lokaties. En dat zijn hele, ik ga dat woord nog een keer gebruiken, complexe analoge krachtvelden die we het beste kunnen omschrijven als super, hyper, hyper emotionele krachtvelden! Het is een zuiver gevoelsintelligent bewustzijn! En hij komt uit emoties.

Zoals we hier op de aarde tot in den treure in huilen kunnen uitbarsten zodat je nergens meer controle over hebt en dat je het zalig kunt vinden om zo diep te huilen, dat je niet kunt stoppen en dat er binnen dat huilmoment zo’n diep schoon bewustzijn is; dat benadert eigenlijk het diepst ons bewustzijn als we vrij zijn.

Die kosmische doelen slaan wij op in ons bewustzijn en vervolgens is dat een onzichtbaar -een onzichtbaar bewustzijnsprogramma wil ik bijna zeggen, ik gebruik het woord wel; het is een krachtveld wat je toepast als je eenmaal in die wereld komt. Net als dat je iets in je binnenzak stopt van ‘nou, ik ga nu daar heen.’; dat doen wij met ons bewustzijn.  Wij zijn in hele krachtige multidimensionaal onderzoekssessies zo diep de energie in gegaan om te achterhalen en te kijken waar we de informatie van wie wij zijn opslaan, op het moment dat we naar binnen gaan, zodat het niet door die manipulatievelden kan worden weggehaald! 

Nou wat hier gebeurt, en dat is dus met het kosmische doel, is dat de mensen die ofwel vrijwillig of niet vrijwillig in een wereld terechtkomen zoals deze wereld. – Want er zijn nog een heleboel andere werelden waar ongeveer dezelfde tragedie plaatsvindt, namelijk dat wezens zichzelf niet meer kunnen herinneren. Dat is een hele ernstige situatie! Want dan werkt de kwantumfysica voor een klein deel niet. 
Als jij niet weet wie je bent dan heb je een heel ander leven. Dan is alles anders.

Die kosmische doelen worden opgeslagen en daarna gaan de wezens die zich al dan niet vrijwillig verbinden, een lichaam ervaren. In dit geval hier op de aarde. En op het moment dat ze in dat lichaam aanwezig zijn bestaat dat dus uit twee velden. 
Het eerste veld is het energetische bewustzijn van het fysieke lijf, dus dat is het lichaam en dat is energie. 
En het tweede is het bewustzijn, wie je werkelijk bent, wat er eenvoudig gezegd doorheen ligt. 
En eigenlijk moet ik het nog oprechter exact gewoon zeggen: de werkelijkheid die wij nu ervaren loopt eigenlijk door ons oorspronkelijke bewustzijn heen, dat is wat we doen! Wij reizen helemaal niet eens. Dat is het niet. Wij halen die werkelijkheid naar ons toe of die werkelijkheid wordt naar ons toe gebracht en erin gelegd. Dat is wat er eigenlijk gebeurt.

Er zijn dus twee velden; 
je fysieke bewustzijn 
je oorspronkelijk bewustzijn, je wezen. (dus niet ziel, gewoon je bewustzijnswezen met een eigen identiteit) 
En terwijl je in het fysieke lichaam bent worden de plekken waar je je kosmische doelen hebt neergelegd, waar je elders al mee bezig was of waar je mee bezig gaat in deze wereld, in dat veld opgespoord. Maar jouw geheugen wordt gewist dus je weet niet wie je bent en wat je hier komt doen.
Je veronderstélt dat je weet wat je bent en dat je wéét wat je hier komt doen, maar dat zijn de modellen die er in worden geplaatst. 
Op het moment dat je in dat lichaam komt en jij gescand wordt door de intelligentie (die sturing heeft op deze software, de houders/hackers van deze lichamen) wordt de plek opgesnord waar die kosmische doelen liggen. Maar jij weet het niet meer. 
Jij weet niet dat je in je energiebewustzijn kosmische doelen/krachtvelden, hebt meegenomen om hier in deze werkelijkheid dát te doen wat jij wél wist voordat je hier kwam! 
En dat zijn niet altijd malse doelen hoor, dat is niet alleen maar bomen aanplanten. Er is echt wel wat werk te doen en dat is op basis van gevoel, op basis van liefde, en op basis van betrokkenheid!
We praten over een echte grote kracht! 

En die doelen die in ons liggen verscholen, daar weten we dus als mensheid helemaal niets meer van.
Ze worden gemaskeerd door problemen in dit lichaam, waarvan jij dénkt dat dat een probleem is!

Ziekten
Nu gaan we naar het proces ziekte, verstoring, mentaal bewustzijn, emotioneel bewustzijn, psychisch bewustzijn. 
Het is zo sterk want hiermee zeg ik (ik zaag geen poot weg) dat ziektes een boodschap zijn om te helen en dat ziektes verbonden zijn met een levensles. Maar dat is een matrix programma. Die overigens wel werkt maar hij komt niet bij ons vandaan. Hij is ingevoegd om ons te entertainen in iets wat wel heel erg fijn en interessant is om te bestuderen en te ontdekken dat het ook klopt. Want als je je met die leergang identificeert, dan voel je ‘ja het is zo, het klopt’. Het klopt omdat het precies past bij je persoonlijkheid, maar dát ben je helemaal niet! Je bent niet je persoonlijkheid. Dus het klopt niet!! Snap je. 

Welke laag waar je heen gaat en wat er dan gebeurt is dat je moet constateren dat jouw kosmische doelen worden gemaskeerd en verborgen worden gehouden door de problemen die je hier als mens ervaart in dit lijf. 

Als jij psychische problemen hebt, uitdagingen, als jij fysieke problemen hebt, uitdagingen, als er iets emotioneel is bij jou wat zo’n ontzettend sterk effect heeft, de velden die daarmee verbonden zijn (je kunt ze namelijk opsporen) dat zijn je broncodes, dat zijn de kosmische doelen die je hebt meegenomen in je bewustzijn naar deze werkelijkheid. 

Kom ik op het kwantumfysische bewustzijn; daar waar menselijke aandacht naar toe gaat, de perceptie van jou, en de aandacht die je die plek geeft, de perceptie, dát is de placebo, daar ben je mee bezig! 
Dus als jij ergens in je lichaam iets hebt of er is een bepaald deel van je lichaam wat altijd aandacht nodig heeft – het kan iets positiefs of negatiefs zijn, want je wordt geëntertaind in zowel het positieve als het negatieve dus denk niet dat het alleen maar negatieve dingen zijn- wat een bepaalde invloed en/of sturing heeft in dit leven in jou, waar je eigenlijk je hele leven mee bezig bent met al die situaties; dat gaat om iets veel diepers! 
Wat deze krachten, deze intelligenties willen, en wat hen ook tot nu toe heel goed lukt en daar zijn ze gewoon buitengewoon in geslaagd tot op dit moment, is dat de mensen kijken naar die problemen als hun problemen! 
Hun visie, waarneming, hun voorstelling over zichzelf wordt geleid naar het probleem! 

Voorbeeld:
Stel je voor, ik heb altijd pijn aan mijn heup, dat is een heel groot probleem. Of hoofdpijn. Het kan ook zijn dat je je hele leven gebukt gaat in een emotioneel proces, dat je alle kanten uit knalt in de emoties, dat is hetzelfde, dus het is niet alleen fysiek. 
Maar mijn voorbeeld met deze heup, dan ben je dus je hele leven lang bezig met je heup.
Dat probleem is er en jouw bewustzijn reikt niet verder dan dat programma. En dát programma zit er dus voor.

Als jij anders gaat kijken naar je lichaamsproblematiek, wat het ook is, en je gaat er een grotere perceptie op toepassen, iets wat je nog nooit zo eerder hebt kunnen voelen of nog nooit hebt kunnen bedenken, dan ga je met je bewustzijn inloggen in je kosmische doel!
En dat willen ze niet. Dus ze gaan je pijn vergroten!

Het is Absurd wat de mensheid moet meemaken! En dit is maar een deel van een veel grotere schaakspel wat hier nu plaatsvindt.
Maar het gaat nu over jou, over mij en over wie wij zijn! Is het raar dat de hele mensheid pijn heeft? Waarom moeten wij lijden? Om ons bezig te houden met het lijden! Of om ons bezig te houden met de verlossing, die het niet is! Dus ook in het lichaam. Waarom is de mensheid ziek? 
De mensheid is niet ziek, de mensheid heeft kosmische doelen meegenomen! En daar zit van alles over heen!

Kijk deze krachten zijn de draconische annunaki houders. Die hebben zóveel kennis en inzicht over wat schepping is, die hebben zóveel kennis over ons waarnemingsvermogen, zij vrezen deze kracht!
Zij hebben zó ontzettend diep inzicht in wat ons vermogen is van “betrokken raken bij”, dus de emotionele verbondenheid die je als wezens met elkaar hebt en wat de effecten daarvan zijn in het veld; dat willen ze niet hebben.
Zij willen niet hebben dat de constructie die zij besturen, en ook andere werelden die zij besturen, zij willen niet hebben dat jij jouw betrokkenheid in gaat zetten in deze wereld omdat het hun constructie ontmanteld en ze willen ook niet dat jij met jouw bewustzijn (omdat ze snappen wat kwantumfysica is) door de pijnplekken heenreist en de kluis opent waar jouw holografische/kosmische doelen liggen!

En we zijn uit ons uurwerk gegaan. We zijn uit het uurwerk gegaan van de grote kosmische werkelijkheid en ook uit het uurwerk van de emoties binnenin. En nou is het bijzondere dat als je naar je persoonlijkheid kijkt, als mens hier, dat je in je persoonlijkheid je kosmische doelen gefragmenteerd kunt terugvinden!
Dus wat ik eigenlijk zeg is dat als je goed naar je persoonlijkheid kijkt, en je gaat goed kijken, binnen je persoonlijkheid voelen waar je mee verbonden bent, wat je diep raakt en je gaat kijken wat je in je leven doet, hoe diep ze ook hun best hebben gedaan om ons iets te laten doen wat we niet willen, wie we niet zijn. Als je goed kijkt dan zie je waar je mee verbonden bent. En dat is zó uit elkaar getrokken! En toch ligt het er in verscholen.
Dus die kosmische doelen van de mensheid, die gaan naar voren komen, dat krijgt de grootste aandacht en is ook het grootste studiepunt. Want als wij een kosmisch doel in ons dragen wat verbonden is met andere beschavingen, dan is het logisch dat die andere beschavingen hun doelen laten uitzetten, want wij staan uit!! 

We moeten gaan praten, we moeten gaan communiceren met onszelf, we moeten gaan praten met onze lichamen, we moeten onszelf verwelkomen in het lichaam, we moeten met ons bewustzijn naar de plekken toe, minutieus in sessies kijken wat gebeurt er, wat voel ik, leg het vast in je hart of schrijf het op.

Haal het tevoorschijn, wordt je bekneld door pijn, is er steeds een traumapunt, wat is dat toch?