Wat is de aard van de gedachten? (lee Q&A)

Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn Wat is de aard van de gedachten? (lee Q&A)

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7541
   Anna Krasko
   @akrasko97

   ❓VRAAG:

   Waar komen gedachten vandaan? Wat is hun aard? Hoe komen ze naar ons toe? Waarom is het soms zo moeilijk om goede gedachten te denken en zo moeilijk om slechte gedachten te verdrijven? Hoe om te gaan met gedachten?

   ❗️ lee’s ANTWOORD:

   Gedachten zijn de verwerking door je trillingen van de frequentie waar je focus op ligt.

   De neurale netwerken van de hersenen creëren (behouden) de frequentie van je trillingen. Dit is het fysieke equivalent van waar je ZELF zich op richt om met deze mind een fysiek lichaam te creëren.

   Analogie – verrekijker, waarmee je kan herkennen wat is het dichterbij halen van iets ver weg.

   Het Hogere Zelf is een wezen dat door een verrekijker van trillingen naar het bos kijkt. Zelf-persoonlijkheid kan dan bomen van elkaar onderscheiden.

   Gedachten zijn die bomen. Je persoonlijkheid verschuift de verrekijker en verandert van gedachten. Wanneer een persoon zich niet bewust is, is hij “onder de indruk van de boom” en wendt hij zijn ogen er niet van af, aangezien hij deze boom als buitengewoon belangrijk voor zichzelf beschouwt.

   Hoe langer hij kijkt, hoe meer de boom zijn aandacht trekt, omdat de trillingen van de boom beginnen toe te nemen in een wet van aantrekking. Als de boom de betekenis “slecht” krijgt, is de trilling “moet worden gecorrigeerd” verbonden met het aandachtsproces – dit versterkt de aantrekkingskracht op het negatieve. Als iets “goed” is, denkt de mind meestal: “Dit is in orde, het is niet nodig om verder te kijken.”

   Naarmate het bewustzijn groeit, is deze keuze minder automatisch en is het gemakkelijker voor u om het soort gedachte te kiezen, in plaats van eraan te gehoorzamen.

   De gebruikelijke frequentie geeft ook aan wat er standaard meer in de review staat – wenselijk of onaangenaam.

   De positie van de waarnemer stelt je in staat om de gedachte te kiezen, en dus de aantrekking van de erop volgende gedachte, en dus de aantrekking van de corresponderende realiteit.

   En onthoud, dat je dagelijkse gedachten een specifiek type neurale verbinding in de hersenen zijn. Dat wil zeggen, de hersenen veranderen plastisch en volgen jou. Eenvoud en vertrouwdheid van denken is slechts de huidige kijk op uw fysieke neurale netwerk.

   Bron: https://t.me/lee_vibrations

   ========================

   Russisch:

   ❓ВОПРОС:

   Откуда берутся мысли? Какова их природа? Откуда они к нам приходят? Почему иногда так сложно думать хорошие мысли и так не просто выгнать плохие мысли? Как договориться с мыслями?

   ❗️ОТВЕТ lee:

   Мысль – это обработка вашими вибрациями той частоты, на которой вы сфокусированы.

   Нейросети мозга создают (поддерживают) частоту ваших вибраций. Это физический эквивалент того, на чём фокусируется ваше ВЫСШЕЕ Я, создавая физическое тело с этим умом.

   Аналогия – бинокль, в котором вы различаете приближение к чему-то удалённому.

   Высшее Я –  смотрящее на лес Бытие в бинокль вибраций, в котором различение конкретного дерева – это ваше я-личность.

   Мысли – это деревья. Ваша личность сдвигает бинокль, меняя мысли. Когда человек не осознан, он «впечатляется деревом» и не отрывает от него взгляда, считая это дерево чрезвычайно важным для себя.

   Чем дольше он смотрит, тем больше дерево завладевает его вниманием, поскольку вибрации дерева начинают увеличиваться по закону притяжения. Если дереву придаётся значение «плохо», к процессу внимания подключается вибрация «нужно исправить» – это усиливает притяжение к негативу. Когда что-то хорошо, тогда обычно ум думает: «с этим всё в порядке, смотреть не обязательно».

   По мере роста осознанности этот выбор уже менее автоматичен и вам проще выбирать тип мысли, а не подчиняться ему.

   Привычная частота также указывает на то, чего по-умолчанию больше в обзоре – желаемого или неприятного.

   Позиция Наблюдателя позволяет вам выбирать мысль, а следовательно, притяжение следующей мысли, а следовательно – притяжение соответствующей реальности.

   И помните, что ваши привычные мысли – это конкретный тип нейросвязи в мозге. То есть мозг пластично меняется, следуя за вами. Простота и привычность мышления – это просто сегодняшний вид вашей физической нейросети.

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn Wat is de aard van de gedachten? (lee Q&A)