Venusiaanse connectie en platte Aarde -lee Q&A

Home Tijdlijnen (forum) Kennis delen Venusiaanse connectie en platte Aarde -lee Q&A

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7902
   Anna Krasko
    @akrasko97

    ❓ VRAAG:

    Kun je zeggen dat wij, mensen, van Venusiaanse afkomst zijn, of? Is Venus nu bewoonbaar?

    ❗️ lee’s ANTWOORD:

    Venus is bewoonbaar, maar met een heel andere biologie dan de mens. Dat wil zeggen, je vraag over de oorsprong klopt niet helemaal. Het lijkt erop dat je bijvoorbeeld een paar jaar in een gehuurd appartement hebt gewoond en iemand heeft besloten dat je daar bent geboren.

    Mensen (in lineaire tijd) in deze Galaxy hebben hun eerste connecties met Vega en Lyra. Er zijn echter ook andere sterrenstelsels. Over de tijd van de geboorte van de eerste vormen van humanoïden – overschrijdt deze tijd de tijd van het ontstaan van onze zon als zodanig. Dat wil zeggen, er waren beschavingen in de driedimensionale wereld die ouder zijn dan ons zonnestelsel. Dus hoe komt Venus hier dan in beeld…?

    De rol van Venus wordt ruwweg beschreven in de oude Griekse mythologie en vervolgens gedeeltelijk getransformeerd in Lucifer.

    Dit is een thema van archetypische verbindingen, niet van biologische evolutie. Buiten-de-tijd zijn dit de “energie”-systemen die ook nu in werking zijn.

    Ik vermeld dit zodat je gewend raakt om de geschiedenis in diepte te bekijken, en niet als een reeks vaste gebeurtenissen.

     

    ♦️♦️♦️♦️♦️

    ❓ VRAAG:

    Waarom blijft de aarde maar bolvormig, zelfs als men denkt dat ze plat is en er ‘bewijs’ voor vinden? Want als we scheppers zijn en iedereen zijn eigen realiteit heeft, dan…? Of zijn er grenzen?

    ❗️ lee’s ANTWOORD:

    De aarde is niet bolvormig… De aarde is multidimensionaal. De cirkel is een 2D begrip. De bol is een 3D begrip. Denk nu eens na over het concept van een grotere dimensie – 4D, 5D, 7D – wat voor “soort cirkel” zou het zijn?

    De kwestie van dimensionaliteit is een kwestie van volumetrische diepte-waarneming, en niet van de ‘realiteit’ van de aarde. Geen enkele persoon met een “verruimd bewustzijn” zal zich bezighouden met het idee van een “platte aarde”. Check het maar.

    Trouwens, waarom hebben de “platte aardbewoners” besloten dat de aarde over het algemeen rond is? Waarom geen zeshoek? Kan het voor hen gemakkelijker zijn om in deze richting uit te breiden? 🙂

  Weergave van 0 reactie threads
  • Je moet ingelogd zijn om te reageren op dit onderwerp.

  Home Tijdlijnen (forum) Kennis delen Venusiaanse connectie en platte Aarde -lee Q&A