Er is geen vierkant

Home Tijdlijnen (forum) Vrije veld Er is geen vierkant

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #6764
   Anna
   Sleutelbeheerder

   …En dat zie je ook gebeuren, we brengen heel veel licht en liefde; Maar aan de andere kant wordt er ongelofelijk veel aan de touwen getrokken, nog erger en harder dan ooit, om te zorgen dat die mensheid niet uit die (?) weg kan komen. En dat is een punt, daar ligt een stukje wat alleen de mens op deze planeet kan oplossen, door te beseffen wie zij zijn; Dat wij ook de enige zijn die dat kunnen veranderen, omdat wij als oorspronkelijke bewoners, samen met nog een paar andere oorspronkelijke bewoners van deze planeet, de enige kracht hebben, in verbinding tot deze prachtige planeet, om iets terug te brengen in het mentale bewustzijnsveld van de mens, via het planetaire bewustzijnsveld van de aarde. Daar komen we zo nog wel op.

   En wij hebben nog de sleutel tot een nog grotere realiteit.

   Nou wij zijn eigenlijk allemaal, allemaal, er is niemand uitgesloten. Ik spreek dan wel eens in de ik-vorm, maar we zijn allemaal uit de toekomst gekomen. En die toekomst die vanuit ons denken, nu…. bevindt in de toekomst, 500.000 jaar vanuit hier.

   Mensen vragen wel eens, waar kom jij vandaan met je bewustzijn…500.000 jaar van hier…. dan zeg ik, “ja, lineair gezien, is dat 500.000 jaar in de toekomst vanuit HIER…en toch speelt het zich op het zelfde moment af, dat wij hier nu zijn. Want alles loopt in een lijn naar beneden, zeg maar in een center punt. Er is iets gebeurd in onze waarneming, waardoor wij tijd zo uitdrukken en dat het daar ook zo zijn gaan ervaren. Zo zijn we ook geboren, we hebben alleen nog maar het referentiekader hoe de tijd zich voortbeweegt, van het begin tot het einde.” Dus een vulkaanuitbarsting die een enorme lavastroom teweegbrengt en daardoor 5 dorpen worden weggevaagd, dan zeggen wij…dat is veroorzaakt door een uitbarsting van de vulkaan, want eerst barstte de vulkaan uit en daarna gingen die dorpen ten onder. Maar metafysisch gezien en dat is ook hoe wij oorspronkelijk altijd hebben gerealiseerd, is dat het trauma wat daar plaatsvond, wat op de een of andere manier nodig was om opgelost te worden, of juist door krachten die willen dat het getraumatiseerd wordt, zorgen eigenlijk in feite ervoor dat er een oorzaak aan moet staan. Dat is kwantumfysica en dat is iets wat onze mind gewoon niet kan snappen of wil snappen. Je kunt het wel aannemen, je kunt het alleen geen vormgeven, omdat we denken binnen de kaders van hoe we nu denken…binnen dat Windowsprogramma, dankzij Bill Gates. En doordat wij daarin vastzitten, kunnen wij niet buiten die kaders kijken en ook niet voelen en dan loop je vast. Je kunt alleen eerst aannemen van… stel, dat het zo is…En stel dat als het zo is…wat zou dat dan betekenen, wat is er dan eigenlijk allemaal waar…Is het dan werkelijk waar dat wij nu in een vervolg zitten van de historie? Of hebben wij die historie geschreven op het moment dat wij nu handelen. Dat zit zo interessant in elkaar…. want daar zit ook de creatiekracht, want als wij in het nu-moment tot een bepaald inzicht komen en krachten bundelen, dat we zelf de hele historie wat we nu hebben geleerd ogenblikkelijk kunnen veranderen. Er zijn ook allemaal heel mooie interessante wetenschappelijke testen op geweest, dat wij invloed hebben in ruimte en tijd. Dat iets veranderen kan, héél subtiel, simpelweg omdat we in het hier en nu anders denken en voelen met elkaar. Goed, daar zijn we mee bezig, met het oorspronkelijk emotioneel erfgoed van de mensheid, die zijn we ons aan het herinneren…vanbinnen, dat zijn we aan het voelen, dat kunnen we niet bedenken. Dus we hebben allemaal gevoelens in ons en die gevoelens die voldoen eigenlijk niet om te communiceren met het grotere deel van onszelf. We proberen het wel te begrijpen, maar op een of andere manier kunnen we er niks mee doen omdat het geen vorm heeft. Want wij zijn in vormen gaan denken. We zitten in een vierkant en we willen uit dat vierkant, dus we denken dat we binnen dat vierkant naar buiten moeten. Maar we kunnen ook denken dat we helemaal niet in dat vierkant zitten. (Martijn van Staveren)

   Fragment uit artikel https://brongenoten.nl/2021/01/sleutels-tot-grotere-realiteit/

  • #6944
   Jort
   Moderator

   Nice, er is geen vierkant.

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Vrije veld Er is geen vierkant