Observatie Gaia / Stiltewandeling – SamenZijn

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 03/01/2021
12:00 - 15:00

Categorieën


Buitengebeuren:
Eerst maken we een fijne stilte/wandeling waarbij we de voelbare verbinding met elkaar en het prachtige en heerlijke groen om ons heen weer mogen gaan ervaren. De verbinding ook met de dieren, de wind, het water, de bomen, alles wat zich laat voelen en zien in het moment. Gaia!
Die verbinding met alles om ons heen, is er nooit niet! We zijn er ons alleen niet altijd bewust van als we vervallen zijn in routinematig, dagdagelijks handelen.

Zien we een mooie plek om te gaan zitten, dan gaan we zo vanaf 13 tot 15 uur aldaar in observatie op een door ons in het moment gekozen item of persoon.
In onszelf, in ons hartbewustzijn.
Samenkracht middels samenzijn.
Door ons “bewust zien/in focus observeren” zetten we ook als het ware, daar waar nodig, de natuur om ons heen weer “aan”.

Voel jij dat je er bij wilt zijn dan graag even aanmelden via sms of mailtje naar info@mauvemassage.nl.
Op de dag zelf ben ik alleen via bellen, app of smsje bereikbaar. Mijn nokia (geen smartphone!) heb ik bij me 06-19242191.

Afstandgebeuren:
Doe mee en keer bij jezelf naar binnen van 13 tot 15 uur, of zolang jij zelf voelt dat het goed en fijn is om te doen, heerlijk vanaf jouw eigen krachtplaats of vanuit jouw eigen stoel.

Zo “ondersteunen/borgen” wij “het” veld. Co-shaping.

Starttijd: 12 uur
Afstemming: 13 – 15 uur.
Startpunt: parkeerplaats P1 nabij KNUS te Delftse Hout
Eindtijd: ergens tussen 15 en 16 uur …. of zodra het genoeg voelt voor jou

Kleed je goed warm aan. Neem zitmatje/stoeltje en iets te eten/drinken voor jezelf mee als jij dit wilt.