Release To Remember: expositie van het levensveld | 4 en 5 december

Release To Remember: expositie van het levensveld | 4 en 5 december

Wanneer

05/12/2020    
11:00 - 19:00

Waar

De Metaal Kathedraal
Rijksstraatweg 20, Utrecht, 3545 NA, midden

Evenement type

Het Levensveld

Release to Remember is een expositie met foto’s en tekeningen die juist NU aan het grotere publiek worden getoond. Het Kosmisch Levensveld wordt hierdoor verder geopend binnen onze werkelijkheid.

Het Kosmisch Levensveld ligt door onze werkelijkheid heen, al zijn we ons daar niet van bewust. Voor de mens is de kracht van het Levensveld voelbaar in de natuur. Al het leven hier op Aarde vindt zijn oorsprong in de kosmos. Ook mensen!

Door ons te verbinden met de natuur, verbinden wij ons met Kosmische frequenties.  De herinnering aan wie wij zijn komt tot leven. 

Het is niet voor niets dat veel mensen zich verbonden voelen met de natuur. Het Kosmisch Levensveld is echter veel ruimer. Er is zoveel Leven in het Universum!

Galactische beschavingen zijn verbonden met onze aarde en de levende natuur. Het is nu tijd dat deze wezens zich tonen in onze werkelijkheid.

Via de tekeningen in de expositie kunnen wij onze verbinding met het leven in de kosmos verder verdiepen. Er kunnen herinneringen worden geopend aan wie wij ten diepste zijn.

Het is tijd om weer te voelen waarmee we verbonden zijn – Release to Remember

Locatie
Rijksstraatweg 20
3545 NA Utrecht

De Metaal Kathedraal ligt aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht. Een unieke locatie tussen Oog en Al en Leidsche Rijn in. In het aloude De Meern aan de rand van de stad, aan het water en tussen de weilanden waar nu Rijnvliet wordt gebouwd. LET OP. De expositie is op de 1ste verdieping en niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Openingstijden Expositie