Klermer

(een hoofdstuk uit het boek “The Extraterrestrial Species Almanac” van Craig Campobasso)

Universele Oorsprong: Klermer komen van de planeet Klermer, die buiten ons zonnestelsel ligt.

Fysieke eigenschappen: Klermers zijn niet te onderscheiden van aardse mensen, hoewel ze groter zijn. Mannen en vrouwen zijn 2,5 tot 3 meter lang. De Klermers zeggen dat hun lengte te danken is aan het feit dat er in hun wereld zwaartekracht iets zwakker is. Ze vertragen het verouderingsproces door voedingsstoffen uit zee-algen te isoleren en ze in te nemen als vloeistof, die op olie is gebaseerd. Ze eten verschillende voedingsmiddelen die dezelfde elementen bevatten, soorten van voedsel, die gecombineerd genezend zijn voor het lichaam. Ze drinken geen water, maar krijgen vloeistoffen binnen door fruit te eten. Hun taal lijkt een beetje op Frans. Hun ras leefde ooit op Aarde en sommigen van ons dragen hun DNA in zich.

Geloofssysteem: Klermers geloven in de Kosmische Wet van Eén. Ze geloven dat alles door de Schepper wordt aangereikt. Hun ras blijft nederig en respecteert de hele Schepping, ze zijn zich ervan bewust dat allen medescheppers zijn. De Klermers leven lang de dood staat voor hun bekend als het loskomen van de materie. Dit gebeurt wanneer de cellen in het lichaam niet langer regenereren en materie begint te ontbinden. Wanneer ze herboren worden, behouden ze al hun voorkennis.

Kosmische agenda: Klermers hebben in het verre verleden samen met elf andere rassen op Aarde geleefd. Zonne-explosies verdreven deze rassen van de Aarde en de Klermers vestigden zich buiten ons zonnestelsel. Ze kwamen in 1976 terug om ons aan te moedigen onszelf te verheffen tot volledig bewustzijn. Ze zijn geïnteresseerd in de evolutie van onze mind en onze spirituele ontwikkeling. Ze willen dat we weten dat het net zo eenvoudig is als jezelf verenigen met de natuur; op die manier verenig je jezelf tegelijk met de mind, het hart en de ziel van het Universum. Er is geen verdeeldheid in hun wereld; hun ras is verenigd. In alles is voorhanden, zodat hebzucht geen wortel schiet. Omdat wij hun nakomelingen zijn, wensen zij voor ons dezelfde eenheid.

Technologie: De vlootvaartuigen van Klermers zien eruit als een groot ovaal die in tweeën is gesneden, of een discus met een grote verhoging in het midden. Bij de landing komt een grote zilveren cilinder, gemaakt van hetzelfde materiaal als het schip, los uit de onderbuik van het vaartuig en vormt de landingscapsule. Een deuropening op de cilinder, waar er daarvoor geen deuropening zat, gaat naadloos open als uitgang.

Een andere versie van het vaartuig heeft ook een ovale koepel met een lichte metalen rand aan de onderkant. Het heeft drie landingspoten. In het midden van de koepel bevindt zich een dikke band van ‘kristallijn’ (crystalline), en wanneer het schip wordt aangedreven, wordt het gloeiend, de ringen draaien en werpen oranje licht uit terwijl de band energie verzamelt om in de ruimte te reizen.

Wanneer ze met kleinere vaartuigen reizen, kunnen Klermers door vijf sterrenstelsels trekken, maar moeten dan vanwege kosmische factoren overstappen op het vaartuig van het zesde stelsel om hun reis voort te zetten. Ze gebruiken ‘straalliften’ (beam elevators) om grote vaartuigen in en uit te gaan, en wanneer ze van verdieping naar verdieping reizen op hun kolossale moederschepen. De muren van het vaartuig hebben bewustzijn, ze zijn verlicht met blauwgroen licht, en wanneer het nodig is om met de organische hersenen van het schip te communiceren, raakt een Klermer eenvoudigweg de muur aan en verbindt zich in bewustzijn, ‘mind to mind’.

Ze hebben een handapparaat dat op de huid van een persoon schijnt, waardoor (buiten)weefsel onzichtbaar wordt, om in het lichaam te kijken naar het functioneren, kwalen, enz. Zodra de diagnose is gesteld, er wordt genezing toegediend.

Bewustzijnsvermogens: Klermers zijn volledig bewuste, soevereine en telepathische wezens. Wanneer ze met andere rassen praten, dragen ze helmen en ontvanger-armbanden om vreemde talen te vertalen. De helm is gekoppeld aan een verticale rechthoekige doos met aan de bovenzijde een pulserende bol.

Cerebrale frequentiegolven produceren helderheid in de hersenen en telepathische interactie via de helmen begint. Er gaan lampjes op de helmen branden wanneer woorden of zinnen worden vertaald.

Dimensionale Capaciteit: Klermers kunnen door het ‘antimaterie-vers’ (antimatter-vers) reizen.

Source: https://www.bol.com/nl/nl/f/the-extraterrestrial-species-the/9200000131113038/

Vertel hoe jij het ervaartReactie annuleren