Zin in een theatervoorstelling? Naarden / Zwaanshoek / Almen

DE NAAKTE WAARHEID

De voorstelling is ontstaan in de zomer en is uitgevoerd op Landgoed Noordijk. In eerste instantie eenmalig, maar snel bleek uit reacties van het publiek, dat er veel belangstelling voor was. We werden aangemoedigd deze voorstelling vaker te spelen:

​“Als hedendaagse hofnarren houden Rina en Wolfram ons een spiegel voor. Op milde wijze laten ze zien waar wij collectief van het rechte pad raken en steken ze ons een hart onder de riem met rake beelden, vindingrijke teksten, olijke en soms weemoedige liedjes. En niet te vergeten: ze herinneren ons aan zowel de ernst als de lichtheid van het bestaan. Gaat dat zien! “  (Steef Athmer)

Onze voorstelling is gebaseerd op een oude legende over de waarheid en de leugen. Wij verdiepen ons als onderzoekers in de verschillende vormen van waarheden en komen daarbij tot de conclusie, dat de naakte waarheid er toch anders uitziet dan je van tevoren had gedacht.

Met veel humor, mooie liedjes, gevoelige verhalen en filosofische beelden brengen wij een rijk gevuld programma waarvoor wij jullie van harte willen uitnodigen.

​Interesse in de voorstelling? Op 6 april om 20:00 uur spelen wij in Naarden, op 10 april om 14:00 uur in Zwaanshoek en op 30 april in Almen om 15:00 uur.  Entreeprijzen staan vermeld in de agenda. Meld je aan via info@hedengesloten.nl o.v.v. “naakte waarheid”. Bij voldoende vraag spelen wij ook extra voorstellingen. Stuur een mail met ‘wachtlijst’.

Om altijd en bij nieuwe maatregelen iedereen toegang te kunnen verlenen hebben wij het Genootschap de Witte Raaf opgericht.

Bron: https://www.heden-gesloten.nl/de-naakte-waarheid

KINDERVAKANTIEHUIS VALKEVEEN
Roelofslaantje 6
1411 HA NAARDEN

Woensdag 6 april 20:00h

Zondag 10 april 14:00h – Zwaanshoek

Zondag 30 april 15:00h – Almen

Agenda: https://www.heden-gesloten.nl/agenda-2

Vertel hoe jij het ervaart