Het grid in Nederland

Waar wonen wij en hoe zijn wij hier? Een perceptie van bewustzijn en ervaring in jou werkelijkheid. Hieronder informatie over de portalen en grids en de dempingen die gezien worden door de wezens die hier leven.

Bron: Martijn van Staveren educatie Baarn

We beschouwen deze aarde nu gewoon als een bal, dus niet plat, en deze aarde is eigenlijk ook een elektron, zo zou je het kunnen zien en heeft dus ook allemaal elementen om zich heen. Wij noemen dat planeten. Maar in een veel grotere opzet is dat weer een onderdeeltje in dat hele zonnestelsel van een groot cluster van zonnestelsels die bij elkaar opgeteld ook weer een eenheid is in een sterrenstelsel en als we nu helemaal terugreizen naar de aarde, we zien dus de aarde als bol, dan zien we dat de aarde allemaal rasters heeft, elke grid, elke plek van de aarde is een specifieke locatie die als je het gaat bekijken met het universum er omheen zoals wij dat nu aanschouwen, dat het universum er omheen eigenlijk ook een soort bal is, dan kun je zeggen dat die ene plek van de aarde correspondeert met die ene plek in het universum. Dus waar wonen wij op de aarde? Wat is Nederland?

Iemand deelt: In Nederland zijn veel meer stargates verbindingen met andere universa.

Martijn: er is hier heel veel.

Deler vervolgt: meer dan andere landen ook omdat wij vrij gecomprimeerd zijn.

Martijn: en het is natuurlijk een matrix. Dus wat is er in deze matrix, wat is Nederland? Ik praat nu puur over Nederland, wat is deze plek van Nederland? En dan kun je ook nog zeggen van ja we hebben provincies, gemeenten en we hebben ook exacte graden van waar ik sta. Waar sta ik nou eigenlijk, nu heb ik het niet meer over deze plek, nu heb ik het over de kosmos, waar sta ik, welke invloeden spelen ervan buitenaf op deze plek? Waarom hier. Waarom staat die naald van Paleis Soestdijk daar en niet daar. “Ja nou ja als ze hem daar hadden willen bouwen dan…”Ja maar daar staat íe niet.

Martijn: nee, wat er gebeurt, even de dwarsverbanden tussen de aardse plek en het universum, als er dus iets in het universum verandert, als daar machten bezig zijn om dingen te veranderen wat effectueert op de plek van de aarde, dan resulteert dat dus ook in een verandering op de aarde, dat is wat er gebeurd is. Er zijn dus kosmische zaken gaande die resultaat hebben op waar wij leven. Dus de plek waar wij leven hier is een heel belangrijk machtscentrum en ik heb al heel veel over het labyrint iets gezegd dat mensen zeggen waar heeft die man het over. Het labyrint? Maar het Labyrinth is een groep, dat is direct verbonden aan de Oriongroep en dat is een menselijk bewustzijn wat echt een enorme technologie heeft ingezet om andere werelden in dit universum, om in dit universum, dus in deze matrix, zaken te veranderen, die zulke krachtige invloeden hebben op de aarde dat het direct verandert in het scenario op de aarde. Dus wat gebeurt er dan, even helemaal weer terug, wat gebeurt er nou eigenlijk als wij Nederland invliegen, wat gebeurt er, wat is dat, waar leven wij, kunnen we dat hier verklaren of zitten wij er met onze bibs bovenop een mogelijke oplossing of kunnen wij het niet zien, willen we het niet zien, waarom wordt hier niet gedemonstreerd, waarom zijn hier allemaal zoveel regels, waarom is dat allemaal in Nederland zo.

Iemand voegt toe: de hele wereld demonstreert maar wij demonstreren niet. Eén keer toen Pim ging maar het was weer snel voorbij.

Een ander: we zitten midden in het Labyrint. Dit is het middelpunt van het web.

Martijn: dus wij moeten vooral opletten dat we niet het exacte betekenissen willen geven, dan krijg je weer dat heldere pad, van ah zo zit het. En dat is het niet. Het gaat erom dat we waakzaam zijn en dat we daar ook uit een bepaalde noodzaak laten ontstaan, zo van maar wacht eens eventjes waarom vlieg ik dan eigenlijk steeds weg. Niet jij natuurlijk.

Iemand deelt: op dit moment zijn er ongelofelijk veel krachtwezens hier aanwezig dat er alles aan gedaan wordt om dit af te leiden.

Martijn: je zou ook kunnen zeggen dat er een doorbraak heeft plaatsgevonden in een systeem van controle waardoor er een ingang is vanuit Orion om op deze locatie op de aarde geboren te worden, wat normaliter niet kan, waardoor je elkaar dus gaat ontmoeten, wat normaliter niet kan omdat er geen script achter zit omdat alles maar, je wordt geboren op een plek wat niet geregeld is, maar je zou kunnen veronderstellen en de vraag lanceren van goh zou het kunnen zijn dat wat jij zegt, dat er in deze breedtegraad en hoogtegraad , de geografische plek van de aarde. Die overigens ook aan de andere kant van de wereld tegelijkertijd gebeurt. Je zou de vraag kunnen stellen of het zo is wat jij zegt, dat er dus inderdaad een hoeveelheid mensen in deze regio voorbij grenzen aan het kijken zijn waardoor hier de waarheid, de nieuwe waarheid, oude waarheid, herschreven wordt. Ofwel dat de matrix hier wordt gedecodeerd terug naar de oorspronkelijke plek. Zeg maar even beeldend, een gat in het web.

Iemand deelt: dan vraag ik mij af waarom ik hier in Nederland ben gekomen, is hier de hele aarde voor mij open.

Martijn: ik vind het interessant om dat gewoon zo eens te bekijken want het gaat niet om de antwoorden die we nu geven, maar het gaat om de informatie die nu in beweging is waardoor we straks naar huis gaan, dan zijn we daar verder mee bezig en dan pakken we zelf dingen uit. Dan vallen dingen dieper op zijn plek. En ook het heeft effect omdat wat we nu aan het doen zijn, zorgt ook straks voor reacties uit het veld. Dus je gaat als je nu gaat opletten, ga je dingen op de t.v. zien of wat er gebeurt in de media, waarvan je zegt aha daar is ‘ie. En dan zou je bijna kunnen denken van ik ben een fantast want ik zie dwarsverbanden die er niet zijn. Kijk er maar naar, hoe dat in elkaar zit. Hoe het projectiescherm, dus deze werkelijkheid ineens gaat reageren letterlijk op bewustzijn van binnenuit. Want ik weet één ding zeker en dat is dat die punt van die piramide waar we het vanochtend over hadden, dat dat het niet is, maar dat die piramide alleen maar een bezigheidstherapie is. En dat er andere krachten zijn die in feite vanwege hun belangen dingen hebben gedaan die veel groter zijn dan alleen die driehoek. En laten dat nou eens gewoon mensen zijn en geen reptilianen.

Vraag: maar wel aardse mensen of mensen van een andere beschaving?

Martijn: misschien zijn er niet echt aardse mensen.

Vraag: maar er zijn wel andere galactische …

Martijn: ja tuurlijk, maar misschien zijn er wel niet van oorsprong aardse mensen.

Vraag: Nee niet aardse mensen. Arcturiaanse (Arcturiërs) of…

Vraag: bedoel je is dat dat Orion bewustzijn wat dan, als ik jou zo hoor, dat kan dat hier geboren worden? Waardoor het nog lastiger wordt… Aanvullende

Opmerking: daar zijn wij mee verbonden.

Martijn: als Orion invloed heeft op deze plek, als het dus een controle mechanisme is wat in de graden exact, zie het maar als een stekelvarken die allemaal stekels heeft, verbindingen heeft met andere locaties, dus gridpoints, als daar een controle laag is wat doorbroken of opengebroken wordt waardoor ander bewustzijn zich in die computersystemen kunnen inladen, gedownload worden naar de aarde, want dat is eigenlijk wat er gebeurt, dan is het mogelijk om in dat soort momenten vrij snel met een grotere groep participanten, dus bewustzijnswezens, in hetzelfde gedeelte van de aarde terecht te komen. Dat is zo maar mogelijk. En dan maak je dus eigenlijk gebruik van een toegangsweg, die dus gewoon voor iedereen normaal gesproken toegankelijk is, maar dat die wel heel erg gecontroleerd wordt. Nederland is het grootste spionageland ter wereld. Amerika mag zijn vingers hierbij aflikken.

Vertel hoe jij het ervaart