Earth Sound

Besef jezelf aanwezig te zijn in de levende vibraties van de Aarde

https://brongenoten.nl/wp-content/uploads/2022/01/earth-goed.mp3

(door Martijn van Staveren) Altijd als ik het hoor in geluid, de Aarde, bij mij komt er het besef door het geluid, dat er altijd is, het besef om aanwezig te zijn in een enorme bibliotheek van Leven hier. Alleen maar Leven, niet positief of negatief, maar alleen dat besef. Dus uit de dualiteit, één brok van Bewustzijn, één brok van Leven. Allemaal wezens hier aanwezig in menselijke gedaante, allemaal wezens, die we op dit moment niet zien in allerlei andere gedaantes, die er allemaal zijn in allemaal verschillende lagen en velden, de natuur, de aarde, zandlagen, de rotsen, het vuur, trillingsgeneratoren van de Aarde, die aan de binnenkant zitten.

Als ik hiernaar luister, zonder te denken, dan is dat besef-gevoel aanwezig te zijn… We zijn altijd aanwezig, maar het besef nu aanwezig te zijn in de levende vibraties. Daar zijn wij getuigen van, zitten wij middenin. We hoeven dus niets meer voor te doen om hier te komen. Het is een soort bodem onder het bewustzijn. Ik hoef dus, eigenlijk, nergens… heen, want we zijn er al, we zitten al middenin. En dan valt alles waar je dan naartoe zou moeten buiten het beeld… Wij Zijn Hier. We zijn er al, we zitten er middenin, in plaats van over al die dingen te praten…….

En dat gaat erom, dat wij met ons bewustzijn, en dat ken de stem zijn, de aanwezigheid, dat we met ons bewustzijn door die vibratie heen eigenlijk weer onszelf zijn. Dat je de essentie van het Wezen en van het Leven en alles wat er achter zit voelt, erdoorheen. Kom maar in dat veld. Laat elk mens in dat veld bewust zijn, hier te zijn. Niet alleen als je in een meer ligt, maar dit IS het meer, je bent het nu. Dat besef – zo opstaan, zo leven, zo in slaap vallen, ’s nachts lichamelijk wakker worden en dat ook beseffen. Dit, midden erin, nu. Het is zo bijzonder.

En dat besef zijn wij Samen, in dat besef zijn wij Samen.

NASA Voyager Space Sound

Vertel hoe jij het ervaartReactie annuleren