Waarden

Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn Waarden

Tags: 

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7772
   Anna Krasko
    @akrasko97

    WAARDEN

    Sinds enige tijd waardeer ik niet iets meer dan een andere iets, nog zie ik de ene minderwaarde te hebben dan de andere.

    Op een bepaald moment in mijn leven realiseerde ik me dat waarden, net als al het andere in deze wereld, zeer relatieve concepten zijn. Ik zal niet zeggen dat ik niets waardeer, integendeel, nu heeft alles zijn eigen waarde voor mij, ongeacht of ik een negatieve of positieve ervaring beleef.

    Deze ontdekking van onschatbare waarde geeft mij de vrijheid en de kans, zonder vast te houden aan algemeen aanvaarde waarden, om in elk nieuw moment vrij te blijven in mijn keuze en acties, alleen vertrouwend op mijn gevoelens, mijn ervaring en het waardesysteem dat ik op dit moment, deze tijdstip, heb.

    Met zo’n perceptie worden de fouten die ik heb gemaakt een bijzonder geschenk, omdat ze het mogelijk maken om mijn brein los te schudden, te analyseren, de wereld breder te bekijken, waardoor nieuwe ontdekkingen over de structuur van deze wereld komen voor mij en een onschatbare ervaring die mij, mijn relaties met de buitenwereld en anderen voortdurend verandert.

    Misschien is de enige constante waarde het leven zelf. In al zijn verscheidenheid aan kleuren, objecten en sensaties. En ik voel grote dankbaarheid voor het feit dat ik deze kans heb, om deze prachtige planeet en door dit lichaam te bezoeken, om het hele scala aan gevoelens en emoties te ervaren, en op zijn minst een beetje dichter te komen bij het begrijpen van het Zijn.

    Anna Shaman

    (vertaling uit het Russisch)

    Bron: https://t.me/asoniaromashkinasluboviu

  Weergave van 0 reactie threads
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

  Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn Waarden