Vraag voor lee – planeet Aarde groeit, het heelal ook

Home Tijdlijnen (forum) Aarde, Natuur Vraag voor lee – planeet Aarde groeit, het heelal ook

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7414
   Anna
   Sleutelbeheerder

   ❓VRAAG: Als de toename van trillingen een expansieproces is, dan is de theorie over een uitdijende planeet (Aarde of Terra Gaia) niet zo’n fantasie? Paul Dirac, die dit bestudeerde in termen van kwantumfysica (1938), suggereerde dat het zou kunnen resulteren uit de verandering in de zwaartekrachtconstante van de planeet (hypothetisch). Ook de contouren van de continenten zijn mogelijk een argument voor. Hoe kijkt u ernaar, zijn er nog zichtbare tekenen van expansie?

   ❗️ lee’s ANTWOORD:

   Het is niet de toename van trillingen die het heelal doet uitdijen, maar juist de beweging in de tijd is het proces van uitdijing. Dit verklaart ook waarom entropie… waarom er steeds meer energie is, in plaats van te eindigen en alles zou uiteenvallen in stof. Dit verklaart ook de oorzaak en essentie van “donkere energie”, indirect (vanwege andere expansiefrequenties) verklaart de essentie van “donkere materie”. Bovendien is donkere materie gewoon het onderwerp van expansie, waarbij ook het idee van het verhogen van trillingen “betrokken is”.

   Maar, concreet, de uitdijing van bijvoorbeeld de Aarde is een proces dat correleert met de uitdijing van het heelal. Dat wil zeggen, de liniaal waarmee je de uitzetting van de planeet gaat meten, zal ook uitzetten. De hele ruimte verandert, niet een “brok materie” in de ruimte.

   Bron: https://t.me/lee_vibrations (vertaling uit het Russisch)

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Aarde, Natuur Vraag voor lee – planeet Aarde groeit, het heelal ook