Tijdlijn of hologram?

Home Tijdlijnen (forum) Tijdlijn ervaringen Tijdlijn of hologram?

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #7416
   Kim Verhoef
   Sleutelbeheerder

   Zo af en toe kijk eens op nu.nl om te zien wat er in het hoofdscript gaande is.
   Nu zag ik een nieuwsbericht van Djokovic, de tennisser die weigert zich te laten vaccineren en daardoor niet mee mag doen aan de australian open en het land moet verlaten.
   Dan lees ik de reacties eronder en zie ik reacties als dat mensen dat gewoon heel normaal vinden, ‘dan had ie maar gewoon een prik moeten halen’.
   Mijn gedachte gaat dan automatisch van: Hoe is het mogelijk dat mensen nog steeds zo kunnen denken, en ook zoveel?
   Maar de volgende gedachte was meteen van: Hm, maar is dit wel werkelijkheid? Zijn dit wel echte mensen, of lees ik in mijn hologram gewoon iets op een website wat specifiek zo voor mij georkestreerd is zodat ik denk dat een hele grote groep het overheidsnarratief nog volledig volgt? Of is het in de andere tijdlijn kunnen kijken?

  • #7417
   Anna
   Sleutelbeheerder

   Ik heb het ook gezien “in de spiegel van nu.nl”, alleen als een kop, one-liner. En daar was het vooral sprake van “problemen met de visum”… Hm… En als ik het ook zo bekijk, is het dan wel normaal? De hele visum-gedoe, landgrenzen-gedoe? Ook een “geaccepteerde gekte”. Van 4 tot 20 februari zouden er Winterspelen zijn in China. Ik heb begrepen, dat voor ongeprikte sporters was het wel mogelijk om te komen, maar ze moesten dan 21 dagen komen en in hun “bubbel” in isolatie verblijven… Tja

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Tijdlijn ervaringen Tijdlijn of hologram?