Rechter: Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord

Home Tijdlijnen (forum) Tijdlijn ervaringen Rechter: Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #7378
   Anna
   Sleutelbeheerder

   (via Ad Broere,  telegram https://t.me/adbroere ) https://ns2017.wordpress.com/2022/01/06/en-france-deces-apres-la-vaccination-dun-grand-pere-tres-fortune-ancien-chef-dentreprise-parisien-de-versailles-avec-assurance-vie-de-plusieurs-millions-deuro-pour-le-benefice-de-ses-enfants/

   Bericht net binnen uit Frankrijk. Zie bovenstaande link.

   Rijke bejaarde man met veel levensverzekeringen (miljoenen) ten behoeve van zijn familie overlijdt aan covid-injectie (niet betwist door de artsen, noch door zijn levensverzekeraar).

   Verzekeringsmaatschappij weigert echter uit te keren omdat het nemen van experimentele medicijnen, behandelingen, etc., is uitgesloten van de polis. De familie daagt de verzekeringsmaatschappij voor de rechter, maar verliest.

   De rechter verklaart: “de bijwerkingen van het experimentele vaccin zijn bekendgemaakt en de overledene kon niet beweren dat hij er niet van op de hoogte was toen hij de prik vrijwillig nam. Er is geen wet of mandaat in Frankrijk die hem dwong zich te laten vaccineren. Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord”.

   Zelfmoord is ook uitgesloten van zijn polis. Als iemand u ooit betwist dat deze spuiten experimenteel zijn of niet, en dat noch de farmaceutische bedrijven, noch de overheid, noch iemand anders dan JIJ verantwoordelijk bent voor het aanvaarden ervan en als je sterft, heb je wettelijk zelfmoord gepleegd. Geen verzekering, geen uitbetalingen, geen terugbetalingen. Je staat er alleen voor!

  • #7396
   Kim Verhoef
   Sleutelbeheerder

   Oh wat erg…

Weergave van 1 reactie thread
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Tijdlijn ervaringen Rechter: Daarom is zijn dood in wezen zelfmoord