Met kinderen praten over de dood en meer – Lee Q&A

Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn Met kinderen praten over de dood en meer – Lee Q&A

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 24 mei 2021 at 11:45 door Anna Krasko.
Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #5036
   Anna Krasko
   @akrasko97

   ❓ VRAAG:

   Wat moet ik antwoorden aan mijn zoon, 4 jaar oud, op vragen, om niet te vervormen, zodat ik het hoorde zoals het is, (en ik ben zelf nog niet helemaal uit met een aantal antwoorden), maar hij is bereid om alles en iedereen op zijn woord te geloven:

   1. Waarom en hoe gaan mensen dood?

   2. En waar naartoe vervolgens? Ik zei dat de ziel het lichaam verlaat en de ‘niets’-ruimte binnengaat, en we raakten de lucht met onze ogen dicht. Hoewel ik eerst over de geestenwereld sprak, maar later zei dat mensen het hebben uitgevonden, zijn dit angsten en speculatie.

   3. En waar zijn de mensen voordat ze als baby’s werden geboren?

   En in dat “niets” dat God is, is gelukzaligheid en alles wordt daaruit geweven.

   ❗️ Lee’s ANTWOORD:

   1. Mensen gaan niet dood, ze gaan naar huis. Ze zijn het beu geworden hier (op bezoek).

   2. Niet “later”, maar waar. Thuis. Maak een foto van jezelf. Hier ben je in het echt, en je staat op de foto. En het huis is de plek waar je bent “gefotografeerd” en op aarde terecht bent gekomen. Thuis ben jij in het “eerste origineel”. Hier ben je slechts een “foto” van je primaire zelf. U bent dus terug in uw normale toestand. Dezelfde analogie met de acteur tijdens de uitvoering van de rol.

   3. Op dezelfde plaats als altijd. Hier thuis.

   Anticiperen op de volgende vraag:

   Het is de taak om te herinneren waarom heb ik mezelf hierheen gestuurd. Als je gelukkig bent, keert je geheugen langzaam terug; als je ontevreden bent, vergeet je het.

   ♦️♦️♦️♦️♦️

   ❓ VRAAG:

   Waarom, als kinderen, met een zuiver bewustzijn, ons herinnerend wie we zijn, staan we onszelf toe ​​om de negatieve scenario’s van onze ouders binnen te gaan, ervaren we psychologische en fysieke mishandeling?

   ❗️ Lee’s ANTWOORD:

   Omdat er niet zoiets als “kinderen” bestaat – er is een persoon in verschillende stadia van zelfcreatie. Je kiest een spelscenario dat zich precies ontvouwt waar je hebt gekozen en precies hoe je hebt gekozen. Anders blijft ‘puur bewustzijn’ een “witte blad”. En je houdt van tekenen, hiervoor creëer je lichamen in de fysieke wereld.

   In zeer enge zin is geweld een manier om te zien “hoe het niet nodig is” voor alle deelnemers aan het proces. Zodra iemand hiervoor koos, vond hij een stel – kinderen of ouders. De game werkt niet zonder de tweede kant. Daarom is in dergelijke scenario’s een hoge mate van verantwoordelijkheid jegens een ander bewustzijn vereist. Dit zijn heilige spellen die moeilijk vanuit een fysieke positie te ontcijferen zijn zonder in veroordeling te vervallen.

   Dat wil zeggen, als je echt geïnteresseerd bent in het realiseren van een bepaalde situatie, verwijder dan eerst het oordeel en kijk dan wat er achter de schermen gebeurt. In de meeste gevallen zul je “automatisme” opmerken – mensen lijken een programma te volgen, waardoor ze hun verstand uitschakelen. Dit is “volgen van het script”, als een gezamenlijk plan.

   Vertaling uit het Russisch

   Bron: https://t.me/lee_vibrations

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn Met kinderen praten over de dood en meer – Lee Q&A