Lee’s frequentie-prognose voor februari 2022

Home Tijdlijnen (forum) Kennis delen Lee’s frequentie-prognose voor februari 2022

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7604
   Anna Krasko
    @akrasko97

    Lee’s frequentie-prognose voor februari 2022

    Februari kan de indruk wekken van een soort vertraging. Maar dat is het niet. Dit is bij wijze van spreken de maand van het wassen van oppervlakken om te zien wat er onder de vlekken zit. Dat wil zeggen, het verwijderen van vuil van ramen en spiegels, vuil die ervoor zorgt dat je het echte perspectief niet goed kunt zien.

    Dit is een situatie waarin een persoon met een wazige blik naar het stof kijkt, aangezien dit de basis van het uitzicht of een kleurtint is. En dan veeg je het raam schoon en blijkt de gebruikelijke grijsheid van de lucht een bodemloze diepte te zijn met tientallen nuances van blauw, turkoois en blauw.

    Hier is het gezegde toepasselijk: “Door de bomen het bos niet meer zien.” Dat wil zeggen, een reeks oude betekenissen staat ons niet toe om een ​​nieuw besef er aan te wijzen.

    Het gaat om trilling inertie. Door te versnellen en sjablonen te veranderen, breken we door in een nieuwe realiteit en slepen we de wrakstukken van de oude mee. En dit afval wordt verzameld en vormt zoiets als een wraak door de vertrekkende realiteit.

    Je bent als de eigenaar van een appartement waar de renovatie net is voltooid en het staat vol met bouwafval. Alles is al naar wens gedaan, alles is naar wens aangepast en geconfigureerd. Maar je kijkt naar het afval en schrikt van hoe het daaruit ziet.

    In februari is het de moeite waard om erop te letten dat je niet betrokken raakt bij de gevolgen van de reparatie, maar om het resultaat ervan te zien. En in plaats van ruzie te maken met degenen die dat rotzooi hebben aangericht en hoe, focus je op het proces van zuivering. Meestal kan dit werk beter door andere mensen worden gedaan of door dezelfde werknemers, maar in een nieuwe rol.

    Gebeurtenissen in de wereld zullen heel duidelijk de fouten uit het verleden laten zien. En sommige mensen zullen de “boosdoeners” van oude problemen aanvallen, in plaats van zich te verenigen met degenen die klaar zijn om de huidige problemen van vandaag op te lossen. Ideeën van vergelding en wraak zullen de informatieruimte vullen.

    Je zult ook veel deskundige meningen horen over hoe je het “toen” het beste gedaan had kunnen worden. Natuurlijk zullen dit briljante conclusies, redelijke argumenten, logische rechtvaardigingen zijn. Maar lost het argument dat het goed was om vorig jaar een boom te kappen het probleem op om nu een nieuwe tuin aan te leggen?

    De wens om de plegers van oude gebeurtenissen te bespotten kan een neiging tot herhaaldelijke manifestatie creëren. En hoewel dit een schaduw van het verleden zal blijken te zijn, is er überhaupt een herhaling nodig?

    De mind zal zeggen dat je het in detail moet begrijpen om nieuwe fouten te voorkomen. Maar dat is het niet. In februari is het de moeite waard om de overblijfselen van het verleden weg te gooien en geen archeologische reconstructies uit te voeren. Het punt is om de nieuwe trillingen bovenop de oude te laten domineren. En als ze nieuwe betekenissen voor je vastleggen, dan kun je vanuit die standpunt het verleden bekijken.

    Een nieuw begrip zal het mogelijk maken om de afgelopen etappe te evalueren. Je kunt zelfs dankbaar zijn voor wat je eerder als slecht beschouwde. Maar vanuit een nieuw perspectief creëer je een nieuwe kijk zonder oordeel. En je zult eerder verrast zijn dat je blind was voor het voor de hand liggende dan van streek door de acties van iemand anders.

    In februari zal het uiterst nuttig zijn om nieuwe betekenissen te vinden voor alles wat uw ongenoegen veroorzaakte. Probeer deze maand door te nemen zodat aan het einde van de periode in uw lijst met “slecht” alle items zijn afgestreept.

    Breid tegelijkertijd een andere lijst in uw perceptie uit, die voorwaardelijk “anders” kan worden genoemd. Het heeft nog geen duidelijke beoordeling, maar je weet al zeker dat dit niet slecht is, dat dit een soort potentieel is.

    Elke nieuwigheid is des te belangrijker, hoe meer opties je hem geeft om zich voor je te openen. Haast je niet om conclusies te trekken, voel de diepte en het perspectief. En dan is je volgende stap je te verbazen over hoe krachtig het in jouw voordeel zal worden ingezet.

    Gebruik februari dus om je ruimte vrij te maken en je perspectief te vernieuwen. Verder zal het voor u gemakkelijker zijn om uw werkelijkheid volgens de laatste mode van uw wensen te voorzien.

    En wat voor mode wordt er tegenwoordig op de gewenste manier in ons land gevormd?

    Bron: https://www.guidereality.net/post/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7-%D0%BD%D0%B0-%D1%84%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C-2022 (vertaald uit het Russisch)

    • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 1 maand geleden door Anna Krasko.
  Weergave van 0 reactie threads
  • Je moet ingelogd zijn om te reageren op dit onderwerp.

  Home Tijdlijnen (forum) Kennis delen Lee’s frequentie-prognose voor februari 2022