Gezondheid, helende vermogens, vibraties

Home Tijdlijnen (forum) Vrije veld Gezondheid, helende vermogens, vibraties

Weergave van 0 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #7188
   Anna Krasko
   @akrasko97

   ❓VRAAG: Ik heb uitgesproken helende vermogens. Veel mooie resultaten. Natuurlijk zeg ik allereerst dat het een persoon is die zichzelf geneest, en ik beantwoord niet ieders verzoek door intuïtie! En als ik voel dat een persoon zelf ermee komt, het zelf wil, afgestemd is, laat ik licht door mijzelf gaan en richt ik het op een persoon, dat wil zeggen niet vanuit mezelf, maar door mezelf vanuit de Bron, of ik laad gewoon water op voor een persoon, en het helpt hem. Maar van tijd tot tijd hoor ik van de “alwetende” dat genezers eindigen slecht …

   ❗️ lee’s ANTWOORD:

   Welnu, volgens de populaire legende had Jezus uiteindelijk een slecht einde, maar om andere redenen. Hoewel, als iemand daar een kaars vasthield, en zelf aanwezig was, zal die dan misschien niet eens zijn met zijn … eh … einde.

   Laten we de focus verleggen van de uiteinden naar het midden. Dit is waar het waar het om draait. Zolang je in contact bent met de Bron, gebruik je deze vibratie. En je kunt deze vibratie steeds meer opbouwen, het niveau van Jezus bereiken en zelfs zijn niveau met vele orden van grootte overtreffen. Glorie aan Jezus, we leven in deze tijd waarin Jezus kan worden overtroffen :).

   Dus. Met een meervoudige toename in het deel van jou waar je de Bron bent, zul je in staat zijn om te helen enkel al door je aanwezigheid zonder enige inspanning.

   Veel (ja, allemaal, praktisch) bouwen echter een ander deel van de trillingen op – degene die in contact komt met de pijn van iemand anders. En door dit meer en meer uit te breiden, creëert een persoon wat traditioneel een ‘slecht einde’ wordt genoemd.

   Zoals je je kunt realiseren, hebben we het over VANDAAG, waarin je je vibratiegroei kunt ‘meten’ zonder je zorgen te maken over andere processen. De belangrijkste “meting” hier is uw vermogen om gezondheid in een persoon te zien, niet onbalans. Dat wil zeggen, als resultaat van de dag zit je geest vol met beelden van gezonde mensen.

   Kan je het aan?

   bron: telegram-kanaal https://t.me/lee_vibrations   (vertaling uit het Russisch)

Weergave van 0 reactie threads
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

Home Tijdlijnen (forum) Vrije veld Gezondheid, helende vermogens, vibraties