De Weg uit het Projectie Veld

Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn De Weg uit het Projectie Veld

Weergave van 1 reactie thread
 • Auteur
  Berichten
  • #7970
   Anna Krasko
    @akrasko97

    Hallo Iedereen,

    (door Liesbeth Becu) Jullie hebben vast en zeker gemerkt, dat ik de laatste tijd weinig woorden heb, en er waren mensen die vroegen, wanneer komt de volgende video en mijn antwoord was eigenlijk telkens, ik weet niet wat gij zegt en ik voel heel veel rondom mij hangen, maar het komt precies niet via taal. Er is vooral stilte Nu en ik geniet er eigenlijk wel van. En ik heb ook het gevoel dat wij vroeger moeite moesten doen om ‘mindful’, bewust te leven en onze gedachte en ons leven niet laten overnemen door irrelevante zaken, in het NU zijn.

    Ik heb nu eigenlijk het gevoel dat dat vanzelf gaat, ik heb nog heel weinig gedachten en als er gedachten zijn, dan zijn er twee mogelijkheden, of wel voel ik zeer snel, dat ze niet van mij zijn en dat het eigenlijk iets is, wat mijn mind oppikt uit de ether, dat ze gestuurd worden naar het licht in mij en dus geef ik er eigenlijk weinig aandacht aan. Ofwel voel ik dat zij echt uit mij komen en dan neem ik actie en dan probeer ik zo congruent  mogelijk te handelen en dan voel ik ook dat alles heel snel in elkaar klikt.

    Ik heb daar eerder over gesproken hierover, zonder woorden communiceren vanuit de diepe connectie met elkaar en ik voel inderdaad dat meer en meer woorden een beperking zijn en ik hoor mij zelf vaak zeggen tegen mensen: U weet wel wat ik bedoel, ik kreeg het niet met woorden uitgelegd. Er zijn nog thans geschriften en spirituele teachers, of leiders, die zeggen, dat met de komst van Taal, dat er eigenlijk een hoger bewustzijn komt, maar voor mij is Taal eigenlijk een beperking van de veelheid wat is en ik las ooit dat als kinderen leren spreken, dat zij eigenlijk beetje bij beetje de “Magie” verliezen van het bestaan. Als het kind bij voorbeeld een “vogel” ziet opvliegen en die weet niet wat dat is, dan is dat een en al “magie”, die ervaring. Maar dan komt heel vaak iemand die zegt: “dat is een vogel” en dat kind internaliseert “Begrip Vogel” en alles van die ervaring die hij net had komt eigenlijk terecht in dat ene woord “Vogel”. En dat is een enorme beperking van die veelheden van die ervaring.

    En dat doet mij ook denken aan ouders van kleine baby’s, die ik vaak begeleid en die zeggen: het zou toch veel gemakkelijker zijn, moeten zij kunnen praten, het is zo lastig dat zij niet kunnen zeggen wat er scheelt. En dan zeg ik: maar zij zeggen het wel, alleen niet met woorden, maar als je op hen afgestemd bent, dan kun je hen begrijpen. Tot zover de intro.

    Ik, Liesbeth, kreeg een aangetekende brief van de psychologe commissie, dat er een klacht binnen kwam over mij bij de tuchtcommissie en vorige week kon ik de klacht inkijken en ik wil er kort iets over delen.

    De persoon die de klacht neerlegt in mij, die omschreef, hoe ik mensen tot complottheorieën aanzet om zich te keren tegen gevaccineerde mensen. En hij omschreef, hoe hij zelf eigenlijk vrienden verloren had, doordat zij als niet geprikte mensen zich keren tegen hem of afstand genomen hebben van hem en dat is “pijnlijk” voor die “Man”.

    Ik weet dat heel veel mensen langs beide kanten in die situatie zitten en ook heel veel jongeren en ik heb echt alle begrip voor die “pijn” die dat teweegbrengt. En ik hoor ook vaak dat familiebanden op springen staan en dat is helemaal niet evident. Waarom vertel ik dit.? Omdat zijn reactie naar mij, eigenlijk een voorbeeld is van Projectie.

    Stel, je maakt iets mee, dat geeft jou een ervaring, die ervaring komt binnen bij jou, je verwerkt die ervaring, je transformeert die energie en je geeft die gementaliseerd, of verteerd, terug aan de wereld. Bij voorbeeld, een Moeder en een Baby. Een baby heeft krampjes of andere ongemakken, die moeder gaat eigenlijk de emoties van haar baby in zich opnemen, door haar systeem laten gaan en gaat die emoties verwerken en gaat die gementaliseerd of verteerd of verteerbaar teruggeven aan de baby. En hier wordt eigenlijk een transformatie in gang gezet, maar als jouw transformatieproces beschadigd of gehypothekeerd is, dan kom je in twee mogelijkheden terecht. Enerzijds, je gaat projecteren: al wat je zelf niet kan voelen of verwerken, dat gooi je met vrij veel kracht naar de buitenwereld. De oorzaken van de problemen liggen buiten jou, of wel ga je je identificeren, je laat alles binnenkomen, maar je transformeert niets en je gaat eigenlijk al die “emoties” deel zijn van jezelf, van jou weg van jouw leiden. En de oorzaak van problemen ligt dus altijd in jou.

    Projectie

    Ik sprak eerder al eens over identificatie en vandaag wil ik het vooral over “Projectie” hebben, want projectie toont zich in allerlei vormen, al wat wij niet erkennen in onszelf of bereid zijn om te doorvoelen leggen wij elders, het krijgt geen bestaansrecht in ons. De disconnectie ontstaat doordat de pijn te groot is en er dus een breuk komt in het doorleven. Het doorleven wordt bedreigend en de toegang tot de oorsprong van de emotie wordt eigenlijk geblokkeerd.

    Doordat je reactie op die pijn projectie is, kom je in de onmogelijkheid om zaken te transformeren en je zakt dus steeds verder in de verdichting en in dense frequenties en dit is ook wat er op wereldvlak gebeurd en zeker in België. Algemeen zijn wij als mensheid volledig de connectie kwijt naar onze oorsprong. Wij weten absoluut niet meer, waar wij vandaan komen, dat diepe weten van wie of wat we in Essentie zijn is verdwenen en doordat wij er geen contact mee kunnen maken, zijn er allerlei theorieën over, spirituele opvattingen, religieuze opvattingen. En theorieën zijn eigenlijk bijna altijd programmatisch, zijn eigenlijk clusters van beelden, die op onze vragen een antwoord proberen te geven, maar die ons heel vaak in een zekere sluimertoestand houden.

    Nu België staat Symbool voor het zwarte veld, het onbevlekte, van waaruit werelden ontstaan. België is de moeder, de vrouw die de mogelijkheid heeft, om in dit zwarte veld licht te brengen, om werelden te creëren, om vorm te genereren, het licht,  “the spark of infinitу” (een vonk der eeuwigheid), in de vorm te brengen. Wat gebeurt er nu, als je de connectie met de oorsprong kwijt bent, dan ga je projecteren in de wereld, in jouw kinderen, in de mensen rond om jou. Al wat je ervaart, gooi je eigenlijk naar buiten. Je hebt niet meer de mogelijkheid om diep te gaan voelen en bij jouw emotie te blijven. En door massale projectie komt alles vast te zitten, maar er vindt dan geen transformatie meer plaats en door de connectie met het oorspronkelijk zwarte veld is België eigenlijk een plek, die onderhevig is aan projectie en dus aan verdichting. En hoe meer verhalen er zijn, hoe meer deze verhalen gevoed worden, hoe meer projectie er ontstaat en ik zie op dit moment, eigenlijk grofweg twee soorten reacties. Enerzijds heb je mensen die zoveel mogelijk info delen om anderen wakker te maken en te overtuigen van: Zien jullie dit echt niet?

    En anderzijds heb je mensen, die bang worden van die boodschappen die de eerste groep deelt en zich er uit terug trekken. De tweede groep is ook heel vaak boos op die eerste. Die groep zegt: Wij moeten ons Focussen op het licht, Wij mogen ons niet bezig houden met het donker, want anders geven wij dat te veel macht.

    Wat is onze Taak Nu?  Onze taak is als volgt: Als een boodschap jou bereikt, dan laat je die binnen komen en je voelt wat dat aan jou teweegbrengt, je verteert die boodschap, je transformeert die energie en geeft die getransformeerde energie eigenlijk terug aan de wereld. Op die manier zuiver je de boodschap en zuiver je ook het pad dat die boodschap uitrolt. Als je niet in “Projectie” gaat en niet in identificatie, dan loopt dit proces eigenlijk zo goed als automatisch. Het enige wat nodig is: dat je “Diep “ durft te gaan, van wat je voelt, wat je meemaakt en wat je rondom jou ziet en dat je dat echt laat binnenkomen en voelen wat dat met jou doet. Dat je die emotie toelaat, zonder dat je er iets mee doet, zonder dat je de behoefte hebt, om dit snel te gaan fixen of er vlug vanaf willen zijn, van die pijn.

    En dat een boodschap mogelijk angst teweegbrengt, zorgt er eigenlijk voor, dat je dieper in jezelf de instructies gaat activeren, waardoor je dieper kan zuiveren. Frequenties gaan/kunnen belichamen en hoe meer mensen dat doen, hoe minder waarschijnlijk het is, dat die boodschap uiteindelijk in de vorm zal komen. Dus er is niks mis met info of met boodschappen, maar onze reactie bepaalt alles. Word jij boos op of door die boodschap, verdrink je in de boodschap, verlies je jezelf, of blijf je staan en zuiver je die boodschap. Transformeer je je eigen energie en daarmee dus ook de boodschap. Want het gaat over Frequentie.

    Deze crisis gaat echt over frequenties en het zijn diegene met de hoogste frequentie die de toekomst zullen herschrijven en frequentie wordt bepaald door embodiment. En ik wil allang iets vertellen over embodiment, maar het komt er precies niet van en ik ga er een aparte video over doen want dit is te belangrijk.

    Ik wil nu graag nog iets vertellen over de rol van België. België heeft een belangrijke rol daarin en dit is namelijk het zichtbaar maken van wat het Oorspronkelijke is. Onze oneindigheid terug te erkennen en Wallonië en Vlaanderen staan eigenlijk symbool voor het verscheurd zijn in de dualiteit, Yin en Yang en elke bewoner op de Aarde moet die Dualiteit in zichzelf oplossen, want er is een wereld buiten de Dualiteit. Het idee dat licht, donker nodig heeft om te bestaan is een programma, een programma waarmee het donker zichzelf in standhoudt. Licht heeft absoluut het donker niet nodig om zichzelf te kunnen ervaren. Licht of wij, wij hebben het duister ook absoluut niet uitgenodigd om te voelen wat wij absoluut niet zijn. Al die overtuigingen zijn programmatisch, die de dualiteit in stand houden en als wij in België uit de dualiteit stappen, dan is er, ja, de dualiteit die er daar eigenlijk gewoon niet is. Dan zal er een enorme accumulatie teweegbrengen, in heel de wereld, omdat wij dat patroon diep in ons dragen. Wij moeten dit transformeren, gaan wij verder in de projectie of laten wij alles openbreken en dus ook ons “Hart” openbreken, en ik, Liesbeth, heb een paar keer het verwijt gekregen, dat ik mensen een passieve houding aanraadt, maar dit is verre van passief. Helemaal in verbinding gaan met jouw eigen Bron, met jouw connectie met al wat is, diep gaan zuiveren en helemaal congruent gaan leven met wat jouw Bron jou ingeeft en met de principes van de Natuur, onze ‘Oerheid’, dat is verder dan passief echt ‘active alignment’ (echt uitlijnen), gewoon in stilte, weg van de projectie, weg van de polarisatie, weg van de densiteit.

    Onze Bron-connectie zal er net voor zorgen dat alles zal openbreken en dat wij uit de programmatisch zullen gaan stappen.

    Er zijn veel mensen, die zeggen dat wij, vrouwen, zullen recht staan en ons naar het nieuwe zullen leiden, die vrouwelijke energie, die stroom, die toegang heeft tot het ontstaan tot onze oorsprong, die vrouwelijke energie zal het zich terug herinneren, wie wij zijn en wat onze mogelijkheden zijn. En ik wil hierbij nog iets aanvullen, iets wat ik de laatste tijd heel sterk merk. Dat  we in onze zoektocht naar onze oorsprong, gaan zoeken naar vorige levens en wat ik daar ook heel vaak in zie is, dat mensen ook daarin gaan projecteren, want vroeger werden frustraties of pijn of kwetsuren of het onvermogen om ons potentieel echt te realiseren. Vroeger werd dit geprojecteerd en onze ouders, de overheid, een werkgever, een relatie die niet goed zat. Maar nu zie ik dat die projectie verschuift naar het verhaal van vorige levens en plots is er een nieuw verhaal en een nieuwe verklaring voor de onvermogens om ons potentieel te realiseren en vaak zie ik ook een identificatie met dat verhaal. En ook een excuus voor het feit dat wij ons potentieel niet in de wereld zetten, daar mogen wij op letten. Want het is “HIER” dat wij het moeten doen he, we moeten met pure Liefde in de Materie brengen, dat is onze weg, los van alle verhalen over overheden, vorige levens.

    We spreken soms over talenten, als iets wat ons toe behoort, maar je wordt geboren met talenten omdat die in de wereld gezet moeten worden, een talent behoort niet aan jou toe, dat behoord aan het collectief en je wordt geboren met iets en daarmee ook met de verantwoordelijkheid om er iets mee te doen. Waar we naar toe gaan, dat is aan ons he. Enkel pure Liefde en Waarheid kunnen op deze planeet blijven, al het andere gaat weg. Al het ander zal breken, ook in ons en hoe wij alles vorm zullen geven, dat hebben wij in handen, maar laat het vanuit ZUIVERHEID komen.

    Liesbeth Becu (http://www.liesbethbecu.be )

    Videoblog “De weg uit de projectieveld “ is uitgeschreven en gedeeld door Jose.

    Bron: https://www.youtube.com/watch?v=lmJqy3413QQ

   • #11081
    Anna Krasko
     @akrasko97

     (tip door José) Door Liesbeth Becu over Embodiment

     Dan toch eentje over embodiment. En over Ellen die in haar eentje oude paradigma’s en programma’s transformeerde voor heel de vrouwelijke energie.

     https://www.youtube.com/watch?v=7dUMaVUvsJM

   Weergave van 1 reactie thread
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.

   Home Tijdlijnen (forum) Bewustzijn De Weg uit het Projectie Veld