2-daagse Educatie: Syntax Life 24 – 25 augustus Wittelte (Dr)

Wanneer

24/08/2022 - 25/08/2022    
10:00 - 17:30

Evenement type

Educatie: Syntax Life 24 – 25 augustus Wittelte (Dr) – Judith van Beers 

De Tijdslijn waarop wij ons momenteel bevinden ligt gericht op het Levensveld. Het is daarom uitermate belangrijk dat iedereen die daar aan bij wil dragen zich komt her-inneren en versterken waar het hier op deze aarde Nu daadwerkelijk om gaat. Wat draag jij in je wat bijdraagt aan het versterken van deze tijdslijn vol Leven? Wat zijn jouw Goddelijke Kroonjuwelen? Wat mag zich, voorbij jouw denken, in dit Levensveld manifesteren dankzij jouw innerlijke creatiekracht?

Het verschuiven van aandacht naar dat wat werkelijk belangrijk is, is gedurende ons Leven hier op aarde, iets waar de mens nogal in uit is gedaagd. Aanwijsbare stoorzenders zijn de technologie die zonder onze toestemming uit werd gerold. Ook activatie en stapeling van traumavelden, het vrij verspreiden van gifstoffen in de natuur (waaronder in dit geval ook het menselijk lichaam) en de verwarring rondom voelen, emoties, gevoel, gemoed en denken.

De Ambassadeurs van Leven, zijn de mensen hier op aarde die vele uitdagingen, inserties, misleiding en afleiding op hun pad hebben gekregen. Zodat zij bezig zouden blijven met overleven in plaats van Leven. Hiermee werd geprobeerd te voorkomen, dat zij hun kosmische taak rondom de bevrijding van de mensheid, uit zouden gaan voeren.

Deze dagen gaan we met het oog op Vrede in onszelf, herschikken wat werkelijk belangrijk is.

“Vrede stichten op welke wijze en waar dan ook, start je door je eigen gedachten en gevoelens vrij te maken van elke invasieve projectie naar elke vorm van Leven” 

– Le’eíhla Hasjanthaa’h –

Ons hart, in samenwerking met het brein, zijn een versterker van de trilling, de frequentie, de Godskracht die we in ons dragen. Wanneer we het hart vrijmaken van belemmeringen, is de frequentie die we uitzenden, zuiver en kosmisch krachtig. Wanneer de belemmeringen onopgemerkt zijn, en daardoor aanWezig, is de frequentie verstoord en minder krachtig.

In Wittelte staat een boerderij, geen luxe maar wel weldaad. Daar zijn 1 en 2-persoonskamers ter beschikking en een dormitory, voor hen met het kleinst budget zodat iedereen mee kan die weet dat zijn aanwezigheid hem zal versterken. De uitwisseling verschilt hierdoor per kamer en is incl de verzorging, opgemaakte bedden, de bijeenkomsten en de catering. Zie voor alle details de mogelijkheden bij chipta. Meer info over de locatie vind je hier.

Marieke zal ons gaan verzorgen met haar heerlijke catering. Uiteraard is deze vega, bio, suiker- en sojavrij, en zijn gluten naar keuze.

De twee dagen dat we samen zijn wordt van ons gevraagd om ons te openen in verwondering. Ons nieuwe thuis is niet zoals de mens kan bedenken. Anders zou deze reeds manifest zijn in deze werkelijkheid.

Op weg naar Innerlijke Vrede zullen we oa ervaringsgerichte ontdekkingen gaan doen. De kwantum fysische wetgeving zal worden toegepast.

Deze 2-daagse wordt begeleid door Judith van Beers. Als Ambassadeur van het LifeForce (of OneForce) Galactic Field, Leeft zij in integriteit met dat Krachtveld.

Omdat de catering 100€ per persoon kost, is de prijs niet zo laag als was voor-zien. Hopelijk zal geld geen reden zijn om je te laten misleiden van jouw pad. Wees slimmer dan de ruis die ze ons willen laten geloven en kom terug, of blijf, op jouw pad.

Indien je cash wenst te betalen, stuur Judith dan een email.

Omdat er bij Judith net als bij jou, 24uur in een dag zitten en die reeds en steeds ingevuld zijn, kunnen eenmaal gekochte tickets niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.

Informatie en boeken: https://judithvanbeers.nl/events/syntax-life-wittelte-24-25-aug-2022/