Site pictogram Brongenoten

KANSEN EN MOGELIJKHEDEN – TIME FOR CHANGE

(door Thérèse Jeunhomme) Sinds het begin van 2020 en de hierin gevoegde ‘lockdown’ van de wereldwijde maatschappij, had ik het onmiskenbare en innerlijke gevoel dat dít nou precies is waar ik al 30 jaar op wacht. Hmm, wacht eens even, wat zeg jij nou Thérèse??? Ja, dit is wat ik zeg.

Hoe bizar en ongeloofwaardig dit ook leest, ik ‘wacht’ al 30 jaar op ‘iets’ wat wereldwijd zou gaan gebeuren en dat wereldwijde ‘iets’ zou die opening, die golf van verandering in het bewustzijn van de mensheid gaan brengen. En ook al wist ik dit 30 jaar geleden al, ik had uiteraard geen benul dat dit door een virusverspreiding zou zijn.

Hoe bizar dat toen de hele wereld in de doctrine van Covid 19 geraakte, ik zonder meer wist dat ‘dit is waar ik al 30 jaar op wacht.’ Uiteraard was het geen wereldwijd virus waar ik op wachtte, want ik wist dat ik wachtte al wist ik niet waar ik op wachtte, ik wachtte op ‘iets’ dat de gangbare systemen over de hele wereld op zijn kop zou zetten zodat ieder mens op deze planeet zichzelf op het achterhoofd zou gaan krabben en zichzelf vragen zou gaan stellen over zijn/haar eigen bestaan op deze prachtige blauwe planeet.
Ik wens mezelf en geen enkel ander levend wezen iets akeligs toe, zoals een besmetting met een virus, ziekte en mogelijke ‘dood’. Ik wens mezelf en ieder ander levend wezen een vol, rijk, levenslustig, vreugdevol, liefdevol en creatief leven toe waar ieder levend wezen millennia van kan genieten.
Evenwel, het gebeurde, en toen wist ik waar ik op wachtte. Al zovele jaren.
Ik wachtte op een beweging in het bewustzijn van de mensheid, een opening in het voorgeprogrammeerde gemanipuleerde denken en voelen van een ieder, om open te gaan en om zich heen te gaan kijken, vol verwondering en verbazing. En dat gebeurt dus nu. In het begin van de lockdown dit voorjaar voelde ik een gigantische kracht door mij heen stromen, pure zuivere levenskracht. Zelfs de naam ‘levenskracht’ kwam diep en helder door. Daar gaat het dus om, voor ons allemaal. Het downloaden van die krachtige levenskracht die ons terugbrengt in ons innerlijke wezen, een wezen van diepe, onuitputtelijke, onsterfelijke levenskracht op onze mooie blauwe planeet.

Ik zie mezelf weer op reis gaan met mijn buitenaardse familie. Niet alleen een reis rond de aarde om hier geschikte plekken voor creatie en vestiging te onderzoeken, maar ook een reis door de universa. Precies zoals ik dit in 1993 bewust heb gedaan. Daarnaast zie ik overal kansen en mogelijkheden. Kansen en mogelijkheden om onze (lokale) gemeenschappen anders in te richten dan voorheen. Gemeenschappen waar mensen met en voor elkaar samen werken, wonen en leven, gericht op voedselproductie voor lokale gemeenschappen, waar sociale samenhang, gelijkwaardigheid, harmonie en liefde de draagkracht voor de mensen onderling vormen. Plekken op deze aarde waar ieder individueel mens kan bloeien en genieten van alles wat het leven hier biedt, waar ieder individueel mens een plek heeft en ertoe doet, ongeacht zijn/haar afkomst, status en gezondheid. Respectvolle gemeenschappen met normen en waarden die vanuit de mensen zelf ontspruiten. Samen.

20201214 Thérèse Jeunhomme

Bron: KANSEN BEN MOGELIJKHEDEN – TIME FOR CHANGE — KIJKEN MET JE HART – VLOEIBARE LIEFDE

Spring naar toolbar