Zelfgenezing en de kracht van bewustzijn – Jarka Doeswijk

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/06/2022
19:30 - 22:00

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Jarka Doeswijk  |  24 juni  |  19.30 – 22.00 uur  |  17 euro

Kapot
Toen ik ziek werd dacht ik dat er iets gebroken was in mij. En zolang ik dat dacht probeerde ik dat iets te repareren. Als je uitgaat van gebrokenheid krijg je ook gebrokenheid, dat is een kwantum fysisch gegeven.
Mijn sterfelijkheid onder ogen zien tijdens het ziekteproces maakte me bang en ik wist niet wat te doen.

Herstellen
De bewustzijnsreis die ik vervolgens aflegde naar genezing heeft me getoond hoe ziekte en herstel echt in elkaar zit. Het maakt een wezenlijk verschil wat je vertrekpunt is. Heelheid of af gescheidenheid? Ga je uit van wat jij vanbinnen voelt en waarneemt of van de wereld aan informatie buiten je?

Voelen als sleutel
In deze lezing neem ik je mee op reis naar je bewustzijn. Op weg terug naar huis, naar wie je van oorsprong bent en wat voor immense kracht je tot je beschikking hebt mits je bereid bent naar je eigen wijsheid te luisteren en in te zetten voor jezelf. Voelen is hierbij een sleutelwoord.
In wezen ben je heel en datgene wat ons heel maakt en houdt is de oneindige levensstroom aan emoties en gevoelens. Dát en niets minder is de kracht van wie jij in essentie bent.

Geraakt willen worden
Ben jij de verbinding met jezelf ergens kwijtgeraakt? Of wil je geraakt worden in wat je diep vanbinnen al weet? Wil je weten hoe je voorbij angst kan geraken en hoe je met je emoties je bewustzijn en zelf genezend vermogen voluit aan kan zetten ten behoeve van je gezondheid, levensgeluk en hartsvreugde?
Dan is deze lezing voor jou bestemd.
Ik ontmoet je graag.

Datum:

Vrijdag 24 juni

Tijd:
19.30 – 22.00 uur

Investering:
17 euro