Werken met eigen scheppende vermogen | Femke van Hof

Wanneer

28/01/2021    
11:00 - 16:00

Evenement type

Verdiepende bijeenkomsten

Voelen jullie ook de waarde en ondersteuning van het met elkaar verkennen en verdiepen van ons menselijk potentieel? Dat het zo voedend en dragend en inspirerend is om met een aantal mensen samen een dag lang de diepte van je eigen vermogens te voelen en te vergroten?

Dat wanneer je de ruimte en de veiligheid voelt om je uit te spreken, in al je zoeken èn vinden, dat dat zo bekrachtigend is, dat dat je zo sterk in je eigenheid zet dat je weer helemaal voelt en weet waar het allemaal om gaat? Zodat je dit daarna krachtiger, liefdevoller en met meer innerlijk Weten kunt laten stralen in je dagelijks bestaan?
Dan nodig ik je uit voor een bijeenkomst bij mij thuis op (één van) de volgende dagen:
28 januari en/of 25 februari ( andere/ extra data in overleg mogelijk)
De dagen zijn van 11.00u tot 16.00u (enige uitloop mogelijk), locatie: Vorden (bij Zutphen)
Per dag max 8 mensen.
Opgave per telefoon  (06-33093769) of mail  (info@femkevanhof.nl)  aub.
Hartelijke en Vrije Groet,
Femke
=========================

We werken vanuit verbinding met je eigen lichaam en een dicht bij jezelf blijven om steeds in het moment te ervaren wat er gebeurt.

We kunnen de rode draad van de dag laten vormen door 1 thema waar we mee bezig gaan en wat op één of andere manier bij ons allemaal speelt, of we kunnen het thema de ‘eigen scheppingskracht’ laten zijn en dat toepassen en onderzoeken aan de hand van wat zich voordoet….. Beide kan ook op een dag. De flow die we samen creëeren zal zichzelf aandienen.

Om een idee te geven van thema’s waar we bv mee zouden kunnen werken, hier wat voorbeelden;

‘de ‘velden’ van het universum en het menselijk lichaam als poort daar naartoe’,  (werelden in werelden)  ‘verbinding; hoe blijf je erin en wat drijft je eruit’. ‘pijnen, trauma’s en hoe daar van los te komen.’ ‘eigen verantwoordelijkheid; wat houdt dat in?’ ‘scheppen doe je vanuit onvoorwaardelijke Liefde’ ( waar in  mij vind ik dat?)  ‘co-creatie versus ego-creatie’. ‘welke krachten willen de hoofdrol spelen in het universum en welke rol heb jij daarin?’ ‘onze multidimensionale structuur’. ‘DNA’ , ‘echt voelen versus denken dat je voelt’, ‘hoe verhoud jij je tot buitenaards contact?’ ‘de rol van geometrie in het levensveld’, ‘seksuele energie en scheppende krachten in het lichaam’.

Enzovoort, enzovoort…..

Mijn werkwijze is dat we vanuit diepe afstemming op onszelf in een meditatieve sfeer oefeningen doen (meditaties) waarin we onderzoeken hoe het één en ander zich in ons afspeelt. We leren onze scheppingskracht herkennen en inzetten.

Openheid, veiligheid, intensiteit en oprechtheid zijn belangrijke kernwoorden.

De openheid om jezelf te durven zien en te laten zien; de veiligheid dat dat er allemaal kan zijn, de intensiteit van het ervaren van je eigen diepste diepten en grootste grootsheid en de oprechtheid om dat in jezelf en de ander te erkennen.

Een dag zal bestaan uit diepe meditaties, afgewisseld met het delen van kennis, inzichten en ervaringen. De energetische ruimte die ik creëer en vasthoud gedurende de dag en die we allemaal mede-creëeren, borgt de multidimensionale bescherming waarin we voluit en zorgeloos aanwezig kunnen zijn.

Praktische info:

Ik faciliteer de dagen bij mij aan huis of bij een gastheer of gastvrouw thuis.

De bijdrage voor een dag is € 47,50 per persoon, voor een gastvrouw of -heer € 40,-.

Voor deelnemers aan de doorlopende meditatietraining € 24,-.

Voor wie dit bedrag te hoog is of niet goed voelt, kan ik instemmen met een lager of ander bedrag. Neem dan contact met me op. Wanneer bij een gastheer/-vrouw verder dan 25 km. bij mij vandaan vraag ik een reisvergoeding die door het aantal deelnemers gedeeld kan worden.

De dagen zijn van 11.00u tot 16.00u (enige uitloop mogelijk). Graag zelf lunch meenemen, thee, koffie en wat lekkers zijn aanwezig.

Neem contact op om een afspraak te maken. Data in overleg.

Femke van Hof   website: www.femkevanhof.nl

telefoon: 06-33093769

info@femkevanhof.nl