Waarom besta jij hier?

Waarom besta jij hier?

Wanneer

06/04/2023    
19:30 - 22:30

Waar

Wakker bewust zijn
Westerweg 14,, Alkmaar, 1815 DE, noord

Evenement type

Richard Pols  |  6 april  |  19.30 – 22.30 uur

 

Met deze levensvraag nodig ik je uit om voorbij de gordijnen van de huidige realiteit te gaan.
Zou het kunnen dat deze realiteit anders is opgebouwd dan je altijd hebt gedacht? Samen met jou wil ik deze vraag onderzoeken. Zet jouw bewustzijn in en neem leiding in je leven. Na verschillende spirituele zijpaden te hebben bewandeld in mijn leven ben ik gaan ontdekken dat het bestaan hier veel rijkelijker is dan wij hier met elkaar beleven.

Zeggenschap
Door mijn ontmoetingen met de natuur, contact met buitenaardse beschavingen, het openen van emotie-lagen in mijn hart en kennis van het quantumveld is mijn beleving van deze realiteit drastisch veranderd. Ik ben deze werkelijkheid dieper gaan ervaren en heb ontdekt dat ik invloed heb op mijn werkelijkheid. Het is mogelijk om voorbij de gordijnen van deze realiteit te kijken en voelen met een oorspronkelijk bewustzijn.

Wil jij jouw werkelijkheid verder doorzien en verrijken?
In deze samenspraak nodig ik je uit om dit samen te onderzoeken. In deze avond belicht ik verschillende onderwerpen die jou meer inzicht kunnen geven in jouw bestaan hier en waarom jij jezelf zo ervaart. Onderwerpen als hartfrequentie, functie van het hoofd, water en kristallen in je lichaam, de pijnappelklier, quantumfysica, programma’s van je persoonlijkheid en kosmische beschavingen zijn onderwerpen waar wij naar gaan kijken.

Quantumwaarneming
Verder zal er ook een quantum waarneming zijn die jij zelf kan doen om het hoofd meer met het hart te laten samenwerken. Door je bewust te zijn van je hartfrequentie en deze te verbinden met je hoofdfrequentie zal er een verandering ontstaan in je bewustzijn. Dit heeft invloed op je omgeving of werkelijkheid.

Ben jij bereid om met een ruime blik naar deze werkelijkheid te kijken? Ik ontmoet je graag op deze avond! Richard

Praktisch
Datum: 6 april
Tijd: 19:30 – 22:30
Investering: €25,- inclusief thee

Info en aanmelden: https://wakkerbewustzijn.nl/activiteit/waarom-besta-jij-hier-6-april/?mc_cid=1812692fdb&mc_eid=6a633a226a