Verdiepingsdag | Kwantumfysisch waarnemen en het openen van innerlijke poorten

Wanneer

31/10/2020    
10:30 - 16:30

Waar

Wakker bewust zijn
Westerweg 14,, Alkmaar, 1815 DE, noord

Evenement type

Deborah Campagna  |  31 oktober  |  10.30 – 16.30  |  49 euro

Je kunt je aanmelden via deze link.

Als vervolg op de lezing ‘De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn- het openen van innerlijke poorten’ kun je deelnemen aan de verdiepingsdag, waarbij we de technieken rondom het kwantumfysisch waarnemen uit gaan diepen en verder aan de slag gaan met Wie we van oorsprong zijn en hoe we daar weer mee in contact kunt komen.

Van oorsprong zijn we vrije scheppende wezens met een ongekend groot potentieel. Door verschillende oorzaken zijn wij ons potentieel kwijtgeraakt en zijn wij vergeten wie we daadwerkelijk zijn. Ons bewustzijn is gefragmenteerd, verstoord en vervormd geraakt en onze krachtvelden, de oorspronkelijke broncodes grotendeels uitgeschakeld. Dit heeft grootse gevolgen voor hoe wij ons zelf en deze werkelijkheid ervaren.
In ons dagelijkse bestaan zie je deze verstoringen terug in de vorm van blokkades, belemmerende overtuigingen, terugkerende en aangeleerde patronen, programma’s, kaders en vastgeroeste structuren, ziekte, trauma’s. Deze verstoringen en vervormingen maken dat we verwijderd raken van wie we daadwerkelijk zijn en belemmeren ons om vanuit onze kern in het leven te staan. Een verstoring bestaat meestal uit verschillende lagen. Om je ervan te bevrijden is het noodzakelijk om stap voor stap het hele construct rondom een verstoring te ontmantelen.

Tijdens deze verdiepingsdag gaan wij naar deze innerlijke verstoringen, vervormingen, dempingen, overtuigingen en programma’s in onszelf kijken en brengen we er opnieuw ons bewustzijn in. Daar waar menselijke aandacht en bewustzijn aanwezig zijn komt er beweging in de energie en de opgeslagen informatievelden. Hiermee komt er ook beweging in de hele constructie van een verstoring. Denk hierbij aan de ervaring van een gebeurtenis, de betekenis, opgeslagen informatie in de programmering van je lichaam en geest, DNA, en andere verstorende frequentie. Doordat er beweging is opent het veld zich en ontstaat er ruimte om meer levenskracht door te laten komen en kan het krachtveld wat onder de demping ligt weer vrij komen. Hierdoor kom je rechtstreeks weer in contact met het grote levensveld, de lifeforce en met wie je van Oorsprong bent.
Zo ga je stap voor stap je persoonlijkheid en alle daaraan gekoppelde programmeringen herzien en beweeg je van Klacht naar Kracht!

De deur is open een half uur voor aanvang.
Zorg zelf voor een lunch, thee en wat lekkers is aanwezig.

Georganiseerd door  Wakker bewust zijn en Deborah Campagna