Velden opschonen

Velden opschonen

Wanneer

02/11/2022    
13:00 - 17:00

Waar

Veghel
(toegestuurd na inschrijving), Veghel, zuid

Evenement type

Velden opschonen

Door: Marielle Janssen

Data: woensdag 2 en 9 november

Tijd: 13.00 tot 17.00  uur

Inloop. 12.45 uur

Kosten: 25,00  contant

Locatie: Veghel, de adresgegevens krijg je bij inschrijving

Aanmelden: info@core-coaching.nl

Beschrijving

Je Velden opschonen is een prachtige uitdrukking, maar wat wordt er nou mee bedoeld? Er wordt nog wel eens gezegd dat je jezelf moet vrijmaken van aannames, meningen en oordelen …Dat klinkt heel logisch en interessant, maar is blijkbaar moeilijker gedaan dan je zomaar in eerste instantie bedenkt. Want hoe doe je dat?

We functioneren allemaal voor 95% vanuit onbewuste Velden. Zo is onze psyche nu eenmaal geconstrueerd. Dat wil dus zeggen dat het overgrote merendeel van ons gedrag voortkomt uit onbewuste beweegredenen. En ook al maakt dat onbewuste onderdeel uit van onze persoonlijkheid, die ook deel uitmaakt van de matrix, we hebben er wel mee te dealen. We kunnen niet zomaar doen alsof het er niet is of het wegwensen. De meesten van die onbewuste Velden zijn collectieve Velden. Je voelt en herkent ze wel, maar je hoeft ze niet persé als van jezelf te beschouwen.

In de workshop wil ik eerst met jullie duiken in theorie van de Velden waar ons onbewuste uit opgebouwd is, om vervolgens aan de hand van voorbeelden te ontdekken welke gedragingen uit wat voor belemmeringen/trauma’s/kwetsuren die in die Velden liggen voortkomen. Hoe vanuit het onbewuste die belemmeringen ons gedrag ‘kleuren’ in de projecties die we op (het gedrag van) anderen leggen. Het kan je helpen meer zicht te krijgen op waarom je de dingen doet en voelt en ziet, zoals je dat doet.

De rest van de middag besteden we aan de issues die jullie zelf inbrengen om die verder inzichtelijk te maken en uit te werken naar het gevoelsniveau. Zo krijg je steeds meer zicht op jezelf en handvatten om er mee om te gaan.

Vertel hoe jij het ervaart