Unlock the Force – deel 1 (Communiceren met the Force – deel 2)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/08/2021
13:30 - 16:30

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Vinsent Geesink  |  8 augustus  |  13.30 – 16.30  |  25 euro

De lezingserie the Force bestaat uit 2 delen: deel1: Unlock the Force en deel2: Communiceren met The Force. De lezingen zijn gekoppeld aan elkaar, maar het is ook mogelijk hier afzonderlijk aan deel te nemen.

Als mens ben je een Krachtwezen, maar door alle afleidingen om ons heen, is het gemakkelijk om dat te vergeten.

In deel 1: Unlock the Force, wordt samen diep gefocust om vanuit je zelf de Kracht meer te openen. Zodat je kosmisch wezen zich meer verbindt met wie je hier bent op aarde en meer vreugde, diepte en Kracht ervaart.

In deel 2: Communiceren met the Force, wordt samen gefocust om vanuit je zelf te communiceren met the Force. Hoe meer je aanstaat als Krachtwezen (zie deel 1: unlock the Force), hoe krachtiger de communicatie met the Force, wat resulteert in meer beweging en openingen in je leven.

Over Vinsent
Mijn naam is Vinsent Geesink. Ik heb heel sterk mijn gevoelsherinneringen nog van wie ik wezenlijk ben. In de lezingen en trainingen worden krachtige frequenties in woorden en gevoel uitgezonden en worden zaken op een prikkelende speelse manier, benoemd en bekeken. Stap voor stap ontstaat er meer diepgang. Ik ben sterk om zaken fors open te breken, om daarna met zachtheid verbonden te zijn. Zo creëer ik beweging.

Ik heb meer dan 10 jaar intensief verschillende opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling naast mijn werk in verschillende technische bedrijven. Het heeft mij van jongs af aan erg geïnteresseerd wie de mens eigenlijk is en wat zijn rol is op deze aarde. In 2013 kreeg ik de gelegenheid om een door mij ontwikkelde training “Anders Denken” te geven in het bedrijfsleven. Daar ervoer ik voor het eerst mijn kracht om via training mensen te inspireren en meer van mijn oorspronkelijk wezen naar buiten te laten komen.

Als inspirator en trainer ben ik breed georiënteerd en gefocust diep te kijken.
Doordat ik bewust diverse ‘modellen’ op verschillende plekken heb meegemaakt, heb ik veel raakvlakken en aansluiting met verschillende mensen en zeker jongeren. Naast mijn eigen zelfonderzoek neem ik ook mijn ervaring mee vanuit het bedrijfsleven. In diverse managementrollen heb ik met veel verschillende mensen samengewerkt, vanuit mijn visie om mensen tot hun recht te laten komen en samen iets neer te zetten.

Vanuit overzicht houd ik ervan de zaak recht te trekken, te herpakken en op tafel te leggen wat mogelijk niet klopt. Hierdoor kan ieder meer in zijn kracht komen, om vervolgens je innerlijke gevoelens te verstevigen en je los te maken van gedachtepatronen, zodat je de keus hebt om te zijn wie je wezenlijk bent. De vorm hoe je dit doet en wat je doet of vertelt (dat kan van alles zijn), maakt niet uit, als je wezen er maar doorheen komt! Dit is voor iedereen anders want we zijn allemaal verschillend en uniek, maar ook samen en verbonden.

Het is een uitdaging om dieper in jezelf te kijken en hiermee in verbinding te gaan. Ik zie een aantal gewoontes en aannames anders en stel deze ter discussie. Hiermee stel ik me misschien kwetsbaar op, maar hierdoor ben ik in staat buiten kaders te navigeren en ontstaat de mogelijkheid tot de kern te gaan waar het werkelijk om draait.

Ik heet je van harte welkom bij een van mijn lezingen of trainingen!

Praktisch

Data: 8 augustus Unlock the Force
29 augustus Communiceren met the Force
Tijd: 13.30 – 16.30u
Investering €25,- per workshop

Aanmelden: reservering@wakkerbewustzijn.nl