Trainingsdag “Terug in je kern “ in Rosmalen – Deborah Campagna

Wanneer

25/06/2022    
13:00 - 17:00

Waar

Praktijk voor Zeldbewustzijn
Hoff van Hollantlaan 6, Rosmalen, 5243 SR, zuid

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Trainingsdag “Terug in je kern “ in Rosmalen

Wie ben je? Waar kom je vandaan ? Waarom ben je hier?

Diep van binnen ligt de herinnering aan wie je daadwerkelijk bent. Door een ingrijpende gebeurtenis in het menselijke bewustzijn en de menselijke geschiedenis is de mens in een val van bewustzijn gekomen. Hierdoor is het bewustzijn uit elkaar geklapt, versplinterd geraakt en anders in elkaar gezet waardoor we ons anders zijn gaan ervaren, waardoor we een andere werkelijkheid zijn gaan ervaren en is de mens vergeten wie hij/ zij van oorsprong is.
Van oorsprong zijn we vrije scheppen onsterfelijke alles omvattende wezens met een ongekend groots potentieel. We zijn heelheidswezens

De herinneringen aan wie we daadwerkelijk zijn liggen in een ieder van ons opgeslagen. We dragen allemaal unieke codes, trillingen, informatie, de reden waarom we hier zijn, je kernboodschap, in ons.

Maar hoe kom je weer in contact met je wezenlijke Zelf en waarom je hier bent?

In deze interactieve samenkomst gaan we in op wie we van Oorsprong zijn en waarom we hier zijn. En hoe je de levende herinneringen van wie je ooit bent geweest weer terug kunt halen in het hier en nu. Hoe breng je al die delen van wie je bent weer bij elkaar? De tijd is Nu om terug te keren naar je kern, je bewustzijn te openen en te leven wat je ten diepste van binnen voelt.

Leef wie je ten diepste van binnen bent en laat los wie en wat je niet bent

Tijdens deze dag gaan we ook in op hoe je dit praktisch in je aardse leven kunt integreren.
Hoe beweeg je als oorspronkelijk mens met een oneindig bewustzijn in een aards lichaam in deze realiteit en met alle gebeurtenissen op aarde? Hoe breng je meer oorspronkelijkheid in je dagelijkse leven?

Deze samenkomst staat in het teken van gesprek, het delen van onze kennis, ervaringen en gevoelens, diepgaande stiltemomenten en krachtige oefeningen ‘bekrachtigingen’ gebaseerd op je eigen bewustzijn.
Deborah zal vanuit haar kern deze samenkomst begeleiden in woord, klank, kosmische klanktaal en diepgaande energetische transmissies.

Praktische informatie

Dag en tijd:
Zaterdag 25 juni 13:00-17:00

Locatie:

Hoff van Hollantlaan 6
Rosmalen

Kosten:
45 Euro

 

Aanmelden via deze link

Terug in je kern