Training: Terug in je Kracht – 2 delen 15 mei + 12 juni – Deborah Campagna

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/06/2022
11:00 - 16:00

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Deborah Campagna  |  15 mei & 12 juni  |  11.00 – 16.00 uur  |  120 euro

Her-activeren van je oorspronkelijke vermogens en communiceren met de Force, het levensveld

Van oorsprong zijn we vrije scheppende wezens met een ongekend groots potentieel.
We zijn allemaal van oorsprong zeer krachtige, onsterfelijke, oorspronkelijke wezens met een ongekend groots potentieel.

Wij zijn scheppers van origine
Maar onze scheppingskracht, onze oorspronkelijke vermogens zijn we kwijt geraakt door een ongekend grootste gebeurtenis in de oorspronkelijke wereld. Hier op aarde is nog maar 1% van ons hele potentieel actief. Voor de rest staat het grotendeels uit of is uit ons zicht geraakt.

Wie zijn wij?
Tijdens deze training gaan we dieper in op wie we van oorsprong zijn, waarom we hier zijn en hoe we onze oorspronkelijke broncodes weer terug kunnen halen en her-activeren en hoe je je eigen kracht en bewustzijn in kunt zetten om beweging te krijgen daar waar nodig, in je persoonlijke leven of wereldthema’s.
Tijdens deze dagen gaan we aan de slag met diverse bekrachtigingstechnieken gebaseerd op ons eigen innerlijke bewustzijn en kwantumfysische waarnemingstechnieken. En zetten we onze kernkracht stevig in en aan.

Kosmisch communiceren
Op dag 2 gaan we in op wat het levensveld is en hoe je weer contact kunt maken, communiceert en werkt met het levensveld en de levenskracht, the force en andere beschavingen. 
Hoe we als schakel, communicatiepoort kunnen fungeren tussen de oorspronkelijke vrije wereld en onze huidige realiteit zodat we de oorspronkelijke trillingen, de oorspronkelijke informatievelden weer terug kunnen brengen hier in deze realiteit. Dit geheel is direct verbonden met kosmisch communiceren, communiceren met andere werelden en beschavingen.

Deborah begeleid deze dagen vanuit haar kern met woord, klank, lichttaal en andere diepgaande energetische transmissies.

Datum

Zondag 15 mei en 12 juni

Tijd:
11.00 – 16.00 uur

Investering
€ 120,- voor twee dagen, contant te voldoen bij binnenkomst

reservering@wakkerbewustzijn.nl