The Living Hologram – 2 interactieve lezingen

The Living Hologram - 2 interactieve lezingen

Wanneer

14/09/2022    
19:30 - 22:30

Waar

Wakker bewust zijn
Westerweg 14,, Alkmaar, 1815 DE, noord

Evenement type

Richard Pols  |  14 & 21 september  |  19.30 – 22.30 uur

Grondtoon
Kwantumfysica laat ons zien dat wij invloed hebben op onze werkelijkheid. Als wij die observeren verandert de materie. Alles om ons heen heeft een grondtoon, tot aan het kleinste deeltje. Een mens heeft miljoenen kristallen in het hoofd, zoals de aarde kristalvelden heeft. Door verbinding te maken met ons hart en hoofd beïnvloeden we de grondtoon van ons lichaam. Met een oefening gaan we dit ervaren.

Vibratie
Alles om ons heen is vibratie en energie. Niet alles is zichtbaar, voelbaar en zelfs meetbaar. We kunnen maar een klein deel van het lichtspectrum zien.
Zou er ook leven kunnen zijn naast dit hologram? Misschien bewegen de vibraties van andere wezens die ook leven wel door je heen!

Andere beschavingen
Ik vertel je mijn ontmoetingen met de ontwerpers van deze werkelijkheid en hoe wij worden geobserveerd door verschillende beschavingen. Wat voor gevolgen heeft dit op jouw perceptie van de werkelijkheid?

Beleving
Door oefeningen en samenspraak is het mogelijk om een andere beleving van deze werkelijkheid te ervaren. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Praktisch
Datum: 14 & 21 september
Tijd: 19:30 – 22:30
Investering: €25,- voor eerste lezing of €40,- voor twee lezingen

Aanmelden: hier