Terug in je Kracht Her-activeren van je oorspronkelijke vermogens

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 30/01/2022
11:00 - 16:00

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Deborah Campagna  |  30 januari en 13 februari  |  11.00 – 16.00 uur  |  115 euro

“Naar aanleiding van de lezing “De intergalactische kosmische mens en de val van het bewustzijn – De weg naar vrijheid“, organiseer ik deze training om de theorie uit de lezing ook daadwerkelijk om te zetten in de praktijk. Deze training is toegankelijk voor iedereen, ook wanneer je de lezing niet hebt gevolgd.”

Vermogen in onszelf weer aanspreken
We zijn allemaal van oorsprong zeer krachtige, onsterfelijke, oorspronkelijke wezens met een ongekend groots potentieel. Wij zijn scheppers van origine. Maar onze scheppingskracht, onze oorspronkelijke vermogens zijn we kwijt geraakt door een ongekend grootste gebeurtenis in de oorspronkelijke wereld. Hier op aarde is nog maar 1% van ons hele potentieel actief. Voor de rest staat het grotendeels uit of is uit ons zicht geraakt.

Tijdens deze training gaan we aan de slag met technieken om deze vermogens in onszelf weer aan te spreken, wakker te maken en te her-activeren.

Onder onze traumavelden ligt ons Oorspronkelijk Vermogen
Onze oorspronkelijke vermogens liggen opgeslagen onder onze traumavelden. Deze kunnen zowel van fysieke aard zijn als ook van emotioneel, mentaal en spirituele aard zijn. Onder de klacht zit je kracht. Door onze aandacht precies daar te brengen waar de schoen knelt, brengen we beweging in het hele informatieveld van het trauma, de klacht of een situatie en wijzen we direct aan waar onze kracht opgeslagen ligt. Hierdoor komt het krachtveld weer vrij. Je her-activeert je oorspronkelijke vermogens.

Kwantum fysica, menselijke aandacht en waarneming brengt beweging
De technieken die we toepassen zijn onder ander gebaseerd op kwantum fysische wetgeving dat alles energie is en dat menselijke aandacht en waarneming beweging brengt in de opgeslagen informatie.

Wat gaan we doen
Tijdens deze 2 daagse gaan we dieper in op wie we van oorsprong zijn, waarom we hier zijn en hoe we onze krachtvelden weer her-activeren. Tevens maken we een verdiepingsslag in het communiceren en werken met het levensveld, de levenskracht, The Force.

Dag 1 Bekrachtigingsdag. Her-activeren van je oorspronkelijke vermogens. Onder de klacht zit je kracht.
Dag 2 Communiceren en werken met de levenskracht, The Force

Als begeleider ondersteunt Deborah deze trainingsdag vanuit haar kern in woord, klank, lichttaal en andere diepgaande energetische transmissies.

 

Datum
Zondag 30 januari en 13 februari

Tijd:
11.00 – 16.00 uur

Investering
€ 115,-.