Staelduinse bos – wandeling en waarneming

Staelduinse bos - wandeling en waarneming

Wanneer

06/07/2022    
11:00 - 15:00

Evenement type

Staelduinse bos – wandeling en kwantum-fysische waarneming van de natuur

Dicht bij de Noordzee, maar ook midden in de zee van land- en tuinbouw, op een oeroude stuk van rivierduinen die ook veel gebruikt was in de “moderne tijd” van WW2, nog groot, nog klein – het is een bijzonder natuurgebied waar we kunnen wandelen en neutrale kwantum fysische waarneming kunnen doen ter ondersteuning van dit gebied. Werken in het veld, veldwerk.

Praktisch:

Datum en tijd:  woensdag 6 juli van 11:00 tot ongeveer 15:00 (mocht het weer niet meezitten, dan kunnen we het op vrijdag 15 juli houden. Heb je sterke voorkeur voor 15 juli, laat het dan in de email weten)

Verzamelen: Parkeerplaats Staelduinse Bos,  Staelduinlaan, 2691 NN ‘s-Gravenzande

Aanmelden: laat a.u.b. weten, dat je van plan bent om te komen via email: anna6earth@gmail.com

Meenemen: iets om op te zitten, wat je graag wil meenemen als je met de natuur werkt, goed humeur. Er zijn geen kosten aan verbonden, wil je een donatie voor de site doen, wordt het zeer gewaardeerd, in de link staat de rekeningnummer https://brongenoten.nl/about/

OV: het is niet makkelijk met het OV daar te komen, laat ons weten, als je een lift nodig hebt.  Info ov: Vanuit ‘s-Gravenzande of Naaldwijk rijdt regiobus 455; uitstappen halte ‘s-Gravenzande-Heenweg en dan lopen naar en door Heenweg. Het dorp Heenweg geheel doorlopen, bij de verkeerslichten de dijk oversteken. Dan het dijkje (Papedijk) volgen tot de ingang van het bos. Looptijd vanaf bushalte tot bos is ca. 25 min.

 

Meer over het gebied

https://www.zuidhollandslandschap.nl/gebied/staelduinse-bos