Slagkracht

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/08/2021
11:00 - 16:00

Locatie
Wakker bewust zijn

Categorieën


Wakker Alkmaar  |  Samenwerking |  21 augustus   |  11.00 – 16.00u  |  15 euro

Samen schouwen en werken met The Force is een kunst. Verstaan we die al ten diepste of is het wijs om samen te onderzoeken hoe we het Waarnemen kunnen verdiepen.

De intentie om een onderwerp diep waar te nemen is soms niet genoeg. Geregeld worden we al snel – meer of minder subtiel – afgeleid en wordt een waarneming daarmee minder krachtig. Alsof er soms nog onvoldoende ‘uithoudingsvermogen’ is om de stabiliteit te waarborgen. Samen bekrachtigen we elkaar in onze focus en intentie en kunnen we onze gezamenlijke spankracht vergroten. Ieder op eigen wijze.

Op deze dag richten we ons op een krachtige en stabiele waarneming. Uiteraard met de kracht van herhaling. Zo intensiveren we onze slagkracht als de wieken van een windmolen en bundelen deze in een krachtige samenwerking.

Geen persoonlijke verhalen, wel een ruimte waar de hele dag door onafgebroken thema’s zullen worden waargenomen. Zodra je merkt dat jouw lichaam vermoeid raakt of verzorging nodig heeft, vind je in de keuken thee en soep (vegan), kun je genieten van de zon in het binnentuintje, een dutje doen elders in het pand, of een wandelingetje maken. Is je lichaam weer opgeladen, dan stap je terug de ruimte in en breng je jouw kracht weer in.

We kiezen een vijftal actuele thema’s die elk drie kwartier Waargenomen zullen worden. Het vierde kwartier is er ruimte om een aanvulling op het thema in te brengen dat jou na aan het hart ligt.

Er is werk te doen in deze wereld! En wel NU! Kom je onze Slagkracht vergroten?

Aanmelden: reservering@wakkerbewustzijn.nl