Serie workshops Het Vermogen van je Bewustzijn

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/08/2021
13:30 - 17:00

Locatie
Praktijk voor Innerlijke Rust

Categorieën


Workshop Het Vermogen van je Bewustzijn

Voor degenen die nog niet zo bekend zijn met de verschillende vormen en toepassingen van waarnemen. (De workshops zijn ook per thema apart te volgen.)

We zijn vergeten wie we zijn: Goddelijke Bewustzijnswezens met grote creatieve vermogens geboren in een lichaam dat ons vaak beperkt hier op deze planeet Aarde.

Wij komen vanuit andere dimensies, afkomstig van diverse galactische beschavingen en hebben vaak een missie om hier op deze mooie blauwe planeet iets te brengen, iets te mogen betekenen.

Helaas valt dat niet mee wanneer je onderhevig bent aan de wetten, regels, programma’s, etc. die hier zijn. Het leven is zwaar en de meesten onder ons verzamelen een hoop ballast in hun rugzak met trauma, verdriet, angst, boosheid, spijt, schuldgevoel, nare herinneringen en noem maar op waardoor we vergeten zijn wat we hier ook al weer komen doen.

 

Wat gaan we leren

In deze workshop leg ik je uit wie je werkelijk bent en laat ik je dit ook voelen en ervaren.

Van daaruit leer ik je hoe je met angst om kan gaan en ook hoe jij met je Scheppende Kracht emoties, situaties uit het verleden en de toekomst, je relatie met een ander,  lichamelijke klachten, etc. kan transformeren.

Dat doen we door middel van een aantal technieken zoals het geven van onder andere commands, visualisaties en het meest krachtige: waarnemen!

 

Iedere workshop is gericht op een paar thema’s waarmee je aan de slag kan of hiermee op onderzoek kan gaan.

Onderwerpen zijn onder andere:

 • Je vermogen, je scheppende kracht, wie ben je?
 • Overtuigingen
 • Het creëren van je werkelijkheid
 • Kwantum Fysica (in Jip en Janneke taal)
 • Gedachten, mind control
 • Situaties in de wereld
 • Sterven
 • Het ontstaan van de aarde
 • Beschavingen in andere werkelijkheden
 • Afhankelijkheid van religies, spiritualiteit
 • DNA
 • Hologrammen
 • En die onderwerpen waaraan je behoefte aan hebt.

 

Doel

Wat het je oplevert is dat inzicht je bewuster maakt van wie je werkelijk bent. Door transformatie word je rugzak leger en daardoor kom je dichter bij Jezelf als Oorspronkelijk Wezen. Je neemt dus meer leiding over je leven zodat je meer in de flow komt.

 

De workshops zijn ook apart te volgen. Laat me weten welk thema je interesseert en dan laat ik je weten wanneer dit onderwerp aan bod komt.

 

Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1960 in Breda en kreeg de naam Debby Brühns. Sindsdien heb ik een heel traject beleefd met pittige stukken net als vele anderen maar die mij uiteindelijk sterk en wijs hebben gemaakt.

Altijd ben ik op zoek naar het hoe en waarom en vooral naar oplossingen om mijn ballast te verlichten. Dat heeft mij uiteindelijk er toe gebracht dat ik nu bewust ben van mijn Scheppende Kracht en het weten dat ik een oneindig groot vermogen heb. Hiermee stuur ik mijn leven in de richting die ik wil en voel ik me daar goed bij. Dit wil ik graag met jullie delen en doorgeven zodat er positieve en liefdevolle verandering in de wereld mag komen.

 

Bij je thuis

Heb je zelf een clubje vrienden die geïnteresseerd zijn dan is het ook mogelijk dat ik bij jou thuis de workshop geef. Neem hiervoor vrijblijvend contact met me op.

 

Wanneer en waar?

 Zaterdagmiddag van 13.30 – 17.00 uur

7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december 2021

 Locatie: Zuiddijk 59, 4771 RJ  Langeweg

Bijdrage: € 35,00 per workshop inclusief kopje thee/koffie.