Seminar Connections Beyond Belief

Seminar Connections Beyond Belief

Wanneer

21/10/2023    
11:00 - 17:00

Waar

Centrum Zentire
Americaanseweg 107 , Meterik, 5964 PA, zuid

Evenement type

‘ Een tijd waarin mensen elkaar terugvinden en samenkomen, waarin alles ter herziening wordt opengelegd en waarin volgsystemen massaal gezien worden. ‘

In deze dag worden meerdere diepgaande Thema’s besproken en worden algehele gestelde vragen onder de loep genomen.

Er zullen meerdere Tools worden gedeeld waarmee je zelf ook praktisch verder kan.  Buitenaardse Percepties worden Open gelegd om in verbinding de Gehele Realiteit in vraag te stellen, en mogelijke verbanden zichtbaar te maken.

Hierin worden Controle lijnen en Agenda’s Aangeraakt. En de Zelf beschikkende Vermogens om met ons Eigen Bewustzijn verandering te laten ontstaan besproken.

Om Mogelijkheden te openen Beyond Belief!

Quinten diept hierin door op eigen ervaringen en brengt op zijn manier de ‘Bewustzijns-oprekspier’ soepel in beweging, waarbij een verbredend Hartsgedragen Perspectief mogelijk verheldering kent. En meerdere Thema’s als: Buitenaards Contact, Holografische Technologie, Hart-Brein, Vals Licht en de Kracht van ons als Mens Tastbaar Besproken worden. Hierbij is er ruimte om vragen te stellen.

Quinten is inspirator en praat over zijn ontmoetingen & ervaringen met mensen, elders afkomstig met een andere Intelligentie en hun Betrokkenheid met Hier en nu.

(Meer over Quinten https://quintendetroyer.com/over-quinten/)

Van Harte Welkom!

Ga voor alle info naar https://quintendetroyer.com/seminar-connections-beyond-belief/

Vertel hoe jij het ervaart