Samenkomstdagen Kosmische portalen openen, communiceren met het veld, doorzet van informatie

Wanneer

05/08/2022    
10:00 - 16:00

Evenement type

Samenkomstdagen: Kosmische portalen openen. Communiceren met andere beschavingen. Doorzet van informatie. – Deborah Campagna

Ik ga de komende tijd samenkomsten in kleine groepjes ( 4-6 mensen) organiseren waarbij we innerlijke kosmische portalen openen , communicatie met verschilleden beschavingen opstarten en informatie gaan ophalen van thuis.

Deze informatie gaan we opschrijven, tekenen, klanken of wat er nog meer mogelijk is. Zo komen de oorspronkelijke ontbrekende frequenties / informatie weer terug op aarde.

Hieronder vind je de praktische informatie en data.

 We starten de dag met een gezamenlijk moment. We bouwen het veld in fases gezamenlijk op om in een geborgen en schoon veld te kunnen werken. Gesprek, deelmomenten , stiltes en bekrachtigingen wisselen elkaar organisch af. Stap voor stap keren we dieper naar binnen naar onze kern en gaan in diepe communicatie met onszelf en het veld om de organische trillingen uit het levensveld op te vangen en door te zetten.   Ons lichaam fungeert daarbij als kosmische antenne. In ons lichaam zijn er portalen/ poorten via welke wij kunnen reizen naar andere werelden maar ook informatie van thuis kunnen ontvangen en doorzetten. Via deze innerlijke kosmische portalen halen wij  informatie op van thuis.

Samenwerkende teams

Door de specifieke constellatie mensen bij elkaar tijdens de samenkomst is er ook een specifieke samenwerking van verschillende teams/allianties en dito specialisatie/werkgebied/thema waarmee we aan de slag gaan.  Deze informatie zal zich in de komende tijd nog dieper uitkristalliseren.

Data en tijden

Dinsdag 28 juni 10:00-16:00

Donderdag 30 juni: 10:00-16:00

Vrijdag 5 augustus 10:00-16:00

Kosten: 85€ inclusief schildersdoek, verf, papier en gebruik van andere materialen. Thee en iets lekkers.

Voel je dat je erbij wilt zijn, stuur mij dan een mail naar d.campagna@live.nl.