Quantum Waarneming 1 – Sundancer

Quantum Waarneming 1 - Sundancer

Wanneer

18/10/2023    
13:00 - 17:00

Waar

Sundancer
Heikantsestraat 39, Oosteind, Noord Brabant, 4909 BP, zuid

Evenement type

Besef jij hoeveel invloed jij kunt hebben op je omgeving? Jij hebt het vermogen in je om deze invloed enorm te verruimen! Wetenschap heeft aangetoond dat wij in een quantumveld leven waar miljarden mogelijkheden kunnen ontstaan. In deze workshop ontdek je hoe je hier toegang toe krijgt.

In de workshop Quantum Waarneming ga je ontdekken hoe jij jezelf met behulp van quantumfysica kan waarnemen. Met de kracht van je hartfrequentie zal je hoofd anders gaan werken en zul je gaan merken dat je invloed hebt op je lichaam alsook op je omgeving. Ook je persoonlijke programma’s of thema’s kunnen lostrillen en veranderen door Quantum Waarneming. Alles wat jij waarneemt daar heb je invloed op. 

Wij zijn geprogrammeerd om keuzes met het hoofd te maken. In deze workshop ga je ervaren hoe sturend je hoofd is. Je leert neutraal waarnemen door samenwerking tussen hoofd en hart. Door neutraal waar te nemen activeer je de miljarden mogelijkheden in het quantumveld. Met het hoofd kun je dit niet begrijpen. Toch zul je merken dat met Quantum Waarneming verschuivingen kunnen ontstaan in je werkelijkheid. Door niet te sturen naar een bepaalde uitkomst (doel) zal de best mogelijke uitkomst in je werkelijkheid aansluiten. Dit kan alleen als de waarneming neutraal en vrij is.

Neem jij de uitnodiging aan om de kracht in jou nog meer te laten toenemen en zo schepper te worden van je eigen werkelijkheid?

Als je Quantum Waarneming 1 hebt gevolgd sluit je ook aan op deel 2. Deze is op 25 oktober bij Sundancer.

Info en aanmelden: https://bronkracht.nl/agenda/#event=76878206;instance=20231018130000?popup=1

Kaartjes: https://www.sundancershop.nl/event/evenementen/

Vertel hoe jij het ervaart