Première volwaardige docu – 100 years of regeneration – the Multi Wave Oscillator

Wanneer

17/04/2021    
20:00 - 21:30

Evenement type

Première volwaardige docu zaterdag 17 april om 20 uur (ENG + NL subs)
100 years of regeneration
The Multi Wave Oscillator
Maar liefst 3 legendarische uitvinders staan aan de wieg van de Multi Wave Oscillator: Nicolai Tesla, George Lakhovsky en Royal Raymond Rife. De resultaten zijn net zo indrukwekkend als hun uitvinders, maar werden toch niet breed in de samenleving uitgerold. Er zijn tienduizenden mensen genezen van allerlei chronische en dodelijke zieken, ook heeft het apparaat veel gedaan voor topsporters, zangers, kinderen, baby’s, voeding, planten en dieren.

Rond 1920 werkte George Lakhovsky in Parijs en ontwikkelde hij de Multi Wave Oscillator, speciaal om kanker te genezen. Met klinische studies in diverse universiteiten en ziekenhuizen en met medewerking van gerenommeerde professoren werd het in de jaren twintig en dertig met veel succes gebruikt in Europa.

Earth Matters heeft een volwaardige Nederlands- en Engelstalige docu over dit bijzondere apparaat gemaakt. Daarin komen onder meer de ontroerende verhalen van vier mensen naar voren die soms al 40 jaar ervaring hebben met het behandelen van mensen met de Multi Wave Oscillator. Uiteraard worden ook de uitvinders uitgelicht, de werking van het apparaat en is de reden onderzocht waarom het niet breder bekend is. Een ontluisterend en hoopgevend verhaal!

Op zaterdag 17 april om 20.00 uur gaat hij in premiere! Kijk je met ons mee? https://earth-matters.nl/100-years-of-regeneration-the-multi-wave-oscillator-docu-eng-nl-subs/

Ga naar de première >>