Paard en Intentie

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 15/10/2021 - 17/10/2021
14:00

Locatie
Puurplan

Categorieën


 

Lieve medereizigers,

Door weer bewust te worden van de kracht van je intentie en deze ook werkelijk te gaan voelen en neer te zetten kom je ook steeds dichter bij de herinnering van wie je nu in wezen bent.

De pijn en wat we nu zien in de wereld is een remeinder dat we onze intentie in kunnen zetten.

Daarom deze mogelijkheid voor jou in deze dagen de pijn te omarmen en onze creatie-kracht te manifesteren en weer neer te gaan zetten. Liever dan ons te laten overrulen door misleidende informatie.

Zo kunnen we het proces en de uitkomst in onszelf en naar buiten toe veranderen. Dit geeft meer ruimte in je energie, in je lichaam en kom je steeds meer in balans. Door de mogelijkheid om tot innerlijke verbinding te komen geef je jezelf weer zeggenschap. En worden je inzichten steeds duidelijker in wie je nu werkelijk bent.

“Zijn wie je werkelijk bent, brengt je waar je moet zijn”

In deze drie dagen gaan we een reis maken naar ons oorspronkelijk bestaan. Een oprechte kijk in je gevoelswereld en je intentie is wat we gaan doen. Samen met de paarden wordt deze training een intense beleving met veel interessante momenten. Een avontuur waarin veiligheid, liefde, eerbied en respect gewaarborgd zijn.

Paarden zijn bijzondere krachtige wezens, zij gaan met hun energie voorbij ons denken. Hierdoor kunnen wij met hen onze intentie zuiver gaan ervaren. Zuiver omdat paarden zonder oordeel en veroordeling zijn. Zij geven met hun energie aan waar de balans in ons zelf zit. Dit ga je in hun nabijheid voelen en ervaren.

Doordat de paarden je begeleiden voorbij je denken heb je de mogelijkheid een oprechte kijk in je gevoelswereld en je intentie te krijgen.

Heb jij het gevoel deze beweging in jezelf te willen maken meld je dan aan via mijn website http://www.puurplan.nl

Direct bellen kan natuurlijk ook naar:  Victoria Lagerwey 06 – 38115921

Je bent van harte welkom.