Nulpunt en Zelfbekrachtigingssamenkomsten – Deborah Campagna

Nulpunt en Zelfbekrachtigingssamenkomsten - Deborah Campagna

Wanneer

05/03/2023    
13:00 - 17:00

Waar

* Rotterdam
(na aanmelden), Rotterdam

Evenement type

De vrije wereld begint bij jezelf.

Uit de mind naar het hart.

Naar het vrije veld.

Nulpunt en Zelfbekrachtigingssamenkomsten.

In Samenkracht het veld van rust, vrede, stilte, stabiliteit, kracht, liefde, vreugde, vriendschap, verbinding, Samenkracht en respect in onszelf en in de wereld  te bekrachtigen.  Het verbinden van werelden in jezelf.  Laten we onze krachten bundelen en de oorspronkelijke trillingen van Terra Gaia en de oorspronkelijke wereld terugbrengen in onszelf en hier op aarde

Ben jij erbij?

Door jezelf op te schonen en vrij te maken van je innerlijke verstoringen en je af te stemmen op je kern, stem je direct af op het Gouden Levensveld en zet je die levenskracht door hier op aarde. Wij zijn de dragers van die levenskracht. Alleen wordt de stroom ervan geblokkeerd door allerlei afleidingen in je en buiten je, verstoringen, stress, gedachte, trauma’s etc. Dat is allemaal geblokkeerde levenskracht. Als we ons hier vrij van maken, ons er niet meer door laten leiden/lijden, dan komen we in een andere frequentie, een ruimer bewustzijn in onszelf terecht. Dan worden we een krachtcentrale van pure levenskracht. We zijn enorm krachtig. En deze levenskracht kan je gericht inzetten op plekken in jezelf of buiten je die in verstoring, disbalans en trauma verkeren. Daar waar jij je bewustzijn naar toe brengt, daar waar de levenskracht weer komt, komt er heling.
Door in je nulpunt te zijn, in je kern, stap je uit de dualiteit en wordt je een Portaal voor de Levenskracht en sta je in contact met het grote levensveld. Zo breng je een ander geluid, een andere trilling hier op aarde.

Doe je dit alleen is het krachtig. Doe je het met een groep die in een coherente trilling komt werkt het nog sterker.
Hoe schoner en stabieler je in jezelf bent des te krachtiger is de Samenkracht

Datum en tijd:

Zondag 5 maart 13:00-17:00 ( 28 euro)

Ook: Woensdag of donderdagavonden 8 maart, 16 maart, 22 maart 19:15-22:00 (25 euro)

Locatie: Rotterdam

Wil je graag erbij zijn?  Meld je dan hier aan

Aanmelden