Nulpunt Bekrachtigingsdagen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 09/12/2021
19:15 - 22:00

Categorieën


Terug in je kern, nulpunt, kwantumfysische waarnemingen, jezelf bekrachtigen, balans, kosmisch contact, doorzetten van energie vanuit het levensveld…

Niet meebewegen in de chaos maar terug naar je kern, je bron. En van daaruit die frequenties van harmonie , stilte, rust, stabiliteit in het veld zetten.

We leven in bewogen tijden. Niets staat meer vast, alles is aan het verschuiven zowel binnen ons als ook buiten ons. Hoe ga je hiermee om? Wat doet het met jou? Hoe hou je jezelf in balans?

Ik organiseer deze dagen omdat het belangrijk is om jezelf te bekrachtigen, te stabiliseren en ondanks alle bewegingen die er zijn gecentreerd en in balans te blijven. En als je zelf in balans bent heeft dit direct effect op je omgeving. Zo binnen zo buiten. Dat is kwantumfysische wetgeving. Daar waar menselijke aandacht en bewustzijn aanwezig zijn komt er verandering in het veld.

Doen we dit gezamenlijk in een groep dan werkt het nog sterker. Gezamenlijk stabiliseren we zo onszelf en het veld en als een golf  gonst deze energie door alles heen.

Tijdens deze samenkomsten is er ruimte voor gesprek, delen van informatie, doen we bekrachtigingen en zullen er diepe stiltemomenten zijn

Data: donderdag 9 december, donderdag 16 dec en 30 december

Tijd : 19:15-22:00

Locatie: Rotterdam ( exacte locatie volgt later)

Kosten: 15 euro per avond

Voel je dat je erbij aanwezig wilt zijn? Dan hoor ik het graag

Aanmelden via d.campagna@live.nl. Je kunt je aanmelden voor 1 of meerdere data.

Hartelijke groet

Deborah