Met het Oog op…..Milieu, Klimaat en Natuur – Samenkomst Zeist vrijdag 21 januari

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 21/01/2022
19:30 - 22:30

Locatie
De Boskapel

Categorieën


Op vrijdagavond 21 januari komen we met een groep KrachtDragers, mensen die verknocht zijn aan Leven, in Zeist samen.

Met het Oog op….. zijn avonden waarin we samen in de lagen van de matrix gaan kijken. Om daar beweging te creëren, zodat integriteit kan terugkeren hier op deze aarde.

Deze keer bekijken, ontrafelen, doorvoelen en herladen wij het thema Milieu, Klimaat en Natuur zoals dat ons in deze matrix voorgehouden wordt en zoals wij dat ons vanuit het Oorspronkelijke veld herinneren.

Wat zien wij in de lagen van de matrix? Op welke manieren is de mens in het ootje genomen dankzij programma’s die bedoeld zijn om de mens te ontkrachten? Waar zitten de misleidingen en misvormingen? Het verraad en de manipulaties?

Deze avond her-laden wij dit thema in onszelf en in dit hologram zoals het in het oorspronkelijke quantum veld bedoeld is.

Deze avonden zijn voor iedereen die bereid is om zijn en het Leven hier op aarde, te her-zien. Voel in jezelf of jouw aanwezigheid gevraagd is, of jij geroepen wordt.

Iedere avond, elke samenkomst, is anders. Telkens is er een ander onderwerp waar naar gekeken mag worden. Niets wordt vermeden om de zuiverheid hier op aarde terug te brengen en samen zijn wij op reis.

Deze avond wordt gegeven door Judith van Beers, in samenwerking met jou.

Wanneer: 21 januari 2022

Tijdstip 19.30 – 22.30u

Waar? De Boskapel, Laan van Beek en Royen 46, 3701 AK Zeist

Ticket: 25€

Ondanks de beperkingen die door de overheid zijn opgelegd, kan deze samenkomst in het kader van Levensbeschouwing doorgang vinden.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. We gaan er een bekrachtigende avond van maken.

Indien je er heel graag bij wilt zijn maar het niet kunt betalen, stuur me dan een bericht. Ik zal niemand buitensluiten die voelt dat hij hier bij aanwezig dient te zijn. Laat geld nooit een reden zijn om niet te komen.

Omdat er 24uur in een dag zitten en die reeds en steeds ingevuld zijn, kunnen eenmaal gekochte tickets niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.

Reserveer hier je ticket.