Met het Oog op….Het Midden-Oosten Israël eo

Met het Oog op....Het Midden-Oosten Israël eo

Wanneer

10/12/2022    
14:00 - 17:00

Evenement type

Met het Oog op….Het Midden-Oosten – 10 december 2022 Rijsenhout

Judith van Beers bezocht namens het Koninkrijk Xavira en als Ambassadeur van Leven, recent Israël, Palestina en Jordanië. Indien je haar werk wenst te steunen dan is een bijdrage van harte welkom via Stichting Xavira NL 93 BUNQ 2044 4245 17 ovv Gift.

Met het Oog op… zijn Samenkomsten waarbij we ons verbinden met onszelf en het One/LifeForce field en we Samen in de velden gaan kijken.

Deze samenkomst is voor iedereen die bereid is om zijn, en hét Leven, hier op aarde, te her-zien.

Deze samenkomst wordt gegeven door Judith van Beers, in samenwerking met jou.

Wanneer: Zaterdag 10 december 2022 14.00uur einde rond 17.00uur
Waar: Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen, Rijsenhout (ZH)
Bijdrage: 50€

Hier kun je bekend maken dat je erbij bent en een plekje reserveren.

Laat geld nooit een reden zijn om niet te komen.

Ter informatie: deze reis kostte 5000€ en het is van belang dat ik dit soort reizen blijf maken. Nou heb ik geen enkel attachment met geld en om mijn werk te doen, kan ik het nu nog goed en zorgvuldig gebruiken. Dit is de reden waarom ik deze keer een bijdrage vraag van 50€ en een oproep doe voor donaties.

Judith van Beers is Ambassadeur van het Levensveld. Zij draagt herinneringen in zich vanuit andere tijdslijnen waar haar kosmisch Wezen ook aanWezig was en is. Zij komt van de planeet Antarrah welke ligt in het Xaviriaanse Zonnestelsel en is hier op aarde om integriteit vanuit het Levensveld, terug te laten keren. Zij deelt wat zij Leeft en Leeft wat zij deelt.

Omdat er 24uur in een dag zitten en die reeds en steeds ingevuld zijn, kunnen eenmaal gekochte tickets niet worden geretourneerd. Wel kun je altijd je plek door iemand anders in laten nemen.